Teollisuuden käytön ja kunnossapidon ammattilainen

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Olemme Pohjois-Euroopan johtavia teollisuuden käyttö- ja kunnossapitoyrityksiä. Asiakkaitamme ovat teollisuusyritykset ja julkinen sektori.

Maintpartnerin oma tarina alkoi vuonna 2006 energiateollisuudesta. Tänä päivänä palvelemme useita teollisuudenaloja: vankin jalansija meillä on energia-, kemian- ja metalliteollisuudessa.

Suunnittelemme ratkaisumme erikseen jokaiselle asiakkaallemme monipuolisesta palveluvalikoimastamme. Pitkäaikaiset kunnossapitosopimuksemme merkitsevät asiakkaalle kustannustehokkuutta, laadukasta palvelua, asiantuntemusta sekä käytettävyyden ja tuottavuuden parantamista.

Suomessa meitä maintpartnerilaisia on 1100. Maintpartner toimii myös Ruotsissa, Virossa ja Puolassa, joissa meillä on lähes 700 kollegaa. Liikevaihtomme Suomessa vuonna 2018 oli noin 121 miljoonaa euroa, kansainvälisesti 165 M€.

Olemme nyt osa Caverionia. Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan yhtiöt kuuluvat joulukuusta 2019 Caverionin teollisuuden ratkaisuihin »
Ruotsissa Maintpartner AB jatkaa omana itsenäisenä yrityksenään.

Konsernin emoyhtiöön Maintpartner Group Oy:öön kuuluvat sen 100-prosenttisesti omistamat operatiiviset yhtiöt eri maissa:

  • Suomessa Maintpartner Oy ja Maintpartner Expert Services Oy
  • Puolassa Maintpartner ASI S.p.z.o.o
  • Virossa Maintpartner OÜ

 

Katso yritysesittelyvideo »

Lue lisää palveluistamme »

 

Ota yhteyttä

 

Konserni

Maintpartner Suomi kuuluu Maintpartner Groupiin. Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa henkilöstön määrä on noin 1800 ja vuotuinen liikevaihto noin 167 M€.

Omistus

Maintpartnerin pääomistaja on Pohjoismaiden johtaviin pääomasijoittajiin kuuluva CapMan
(88 %). Myös toimiva johto omistaa yhtiötä.

teollisuuden kunnossapito