Olemme erikoistunut kumppani teollisuuslaitosten käyttöön ja kunnossapitoon

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Palveluihimme kuuluvat teollisuuden sopimuskunnossapidon sekä energiasektorin käytön ja kunnossapidon lisäksi monipuoliset ja joustavat projekti-, asennus- ja suunnittelupalvelut. Niiden tueksi olemme kehittäneet uraauurtavia digitaalisia työkaluja prosessihäiriöiden ennakoivaan tunnistamiseen ja laitosten käytön optimointiin (MP INtelligence®) sekä laitoskokonaisuuksien dynaamiseen simulointiin.

 

 

Olemme erikoistuneet teollisuuden kunnossapitoon, ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme edelleen. Asiakkaalle tarjoamme alan viimeisimmän tietotaidon.

Pitkäkestoiset, luottamukselliset asiakassuhteet ovat toimintamme ydin. Turvallisuuden ja kestävän kehityksen suhteen olemme tinkimättömiä, kuten asiakkaamme. Työterveys- ja työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöpolitiikkamme johdattavat meitä toimimaan erinomaisesti myös näillä osa-alueilla.

Palvelukonseptimme perustuu seuraaviin osiin:

  • Räätälöimme palvelutuotteistamme asiakaskohtaisen, optimaalisen ratkaisun.
  • Monipuoliset ja laajat resurssimme ovat joustavasti saatavilla asiakkaan lähellä toimivissa aluekeskuksissamme (HUBit).
  • Kaikki toiminnassamme johtamiskäytännöistä organisaatioon ja työkaluihin on määritelty teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluita varten (MP Way®). Toimintajärjestelmämme on sertifioitu.
  • Käytämme ja kehitämme uusia, tehokkaita digitaalisia sovelluksia teollisuuden kunnossapidon parantamiseksi, kuten MP INtelligenceä ennustavaan huoltoon ja MP Flow® -mobiilisovellusta.
Lue lisää:
Yleisesite (pdf) »
Maintpartner pähkinänkuoressa -esite (pdf) »
Tutustu laajaan toimialaosaamiseemme sivuillamme »

 

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä