Energialaitosten ja kaukolämmön jakelun erikoistunut käynnissä- ja kunnossapito

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tuemme asiakkaitamme energia-alan haasteissa operoimalla heidän tuotanto-omaisuuttaan optimaalisella tavalla, jolloin asiakkaan resurssit vapautuvat omaan ydinliiketoimintaan. Autamme ylläpitämään ja kehittämään asiakkaan voimalaitosomaisuuden ja jakeluverkoston arvoa.

Hoidamme päivittäisen operoinnin ja kunnossapidon luotettavasti ja asiantuntevasti: Tarjoamme Pohjoismaiden kattavimman osaamisen erityyppisistä voimalaitoksista, vesivoimasta ja kaukolämpöverkoista. Vastaamme esimerkiksi noin neljänneksestä Suomen kaukolämmön tuotannosta. Eri polttoaineita käyttävien yhteistuotanto- ja lauhdevoimalaitosten lisäksi hoidamme neljääkymmentä vesivoimalaitosta ja kaukolämpöverkkoja.

Toimintamme nojaa vahvaan kokemukseen teollisuuden kehittämisessä, sekä järjestelmiin ja prosesseihin, jotka olemme hioneet käytön ja kunnossapidon optimointia varten.

Autamme kehittämään voimalaitosten turvallisuutta ja energiatehokkuutta sekä vähentämään päästöjä.

XPertti-kartoitukset kehityspotentiaalin kartoittamiseksi

Osaamisemme mahdollistaa myös erikoistuneet asiantuntijapalvelut esimerkiksi kunnallisille energiayhtiöille ja päättäjille tuotantolaitosten ja -menetelmien tuottavuuden nostamiseksi.

Autamme myös hyötysuhteen ja turvallisuuden parantamisessa sekä kunnossapidon ja käytön kehittämisessä.

Lue lisää:

XPertti-esite (pdf, 331 kB) »

 

Lue lisää kunnossapitopalveluistamme täältä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »