Tule huolehtimaan Suomen teollisuudesta kanssamme!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Meitä maintpartnerlaisia yhdistää halu tukea ja kehittää yhtä suomalaisen yhteiskunnan tukijalkaa, teollisuutta. Meitä on Suomessa 1100, muissa toimintamaissamme 700, ja olemme asentajia, suunnittelijoita, kehittäjiä – teollisen käytön ja kunnossapidon asiantuntijoita.

Digitalisaatio ja IoT-pohjaiset käytönohjaus ja kunnonvalvonta tulevat yhä vahvempaan rooliin teollisuudessa ja energiantuotannossa. Älykkäätkin järjestelmät vaativat jatkuvaa ylläpitoa ja huoltoa. Siitä pitävät huolen Maintpartnerin ammattilaiset, jotka hallitsevat tämän päivän ratkaisut ja ovat valmiita kehittymään teknologian mukana.

Erilaisia työrooleja ja vaihtelevat työpäivät

Työpäivämme vaihtelevat työroolin mukaan. Joillain laitoksilla vakituinen miehitys työskentelee vain kyseisellä laitoksella kunnossapidossa tai käyttötehtävissä. Toiset meistä ovat projektipalveluissa ja kiertävät työssä eri laitoksilla, kuten myös osa vesivoimaloiden huoltohenkilöstöämme.

Suunnittelijamme työskentelevät enimmäkseen omissa toimipisteissään, samoin omilla konepajoillamme työskentelevät tekevät pääosin työnsä niissä – mutta lähes jokainen meistä jalkautuu myös asiakkaan luo laitokselle tarvittaessa. Lisäksi hallinnossa mm. talous-, HR-, IT- ja viestintäammattilaiset tukevat kenttätyöntekijöitämme.

Lue työntekijöidemme kertomuksia työstään meillä oikealta »

Työyhteisön tuki ja eteneminen uralla

Työssä meillä saat taatusti käyttää taitojasi ja ongelmanratkaisukykyäsi. Tiimeissämme tuetaan toinen toistaan – tästä työntekijämme antavat oikeasti hyvää palautetta. Pääset oppimaan työkavereiltasi uusia taitoja ja syventämään vanhoja.

Kykenevät ihmiset pääsevät meillä eteenpäin urallaan – ääriesimerkkinä eräs nykyinen liiketoimintajohtajamme, joka aloitti meillä projektipäällikkönä kerättyään sitä ennen rautaisen osaamisen teollisuuden kunnossapidon käytännön töistä. (Voit lukea Hannunkin tarinan täältä »)

Turvallisuus ja hyvinvointi

Me pidämme hyvän huolen työntekijöistä. Turvallisuuskulttuurimme on erinomaisella tasolla. Eri elämäntilanteissa tarjoamme yksilöllistä tukea ja työkyvyn mukaan räätälöityä työtä. Mm. tämän takia keskimääräinen eläkeikämme on lähes neljä vuotta korkeampi kuin alalla yleensä.

Alat, joilla toimimme

Suomessa vajaa kolmasosa henkilöstöstämme työskentelee energiateollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluissa, kolmannes teollisuuden kunnossapidossa ja lähes 40 prosenttia projekti-, asennus-, suunnittelupalveluissa.

Huollamme ja kehitämme edelleen monen eri teollisuudenalan laitoksia:

  • Voimalaitokset, vesivoima ja kaukolämpöverkot
  • Mekaaninen puuteollisuus
  • Kemianteollisuus ja petrokemia
  • Prosessiteollisuus
  • Elintarvike- ja lääketeollisuus
  • Metalliteollisuus
  • Logistiikka

Tervetuloa meille!

Etsimme jatkuvasti monipuolisia osaajia ympäri Suomea sijaitseviin toimipisteisiimme. Katso, löytyisikö sinun seuraava työsi avoimista työpaikoistamme, tai lähetä meille avoin hakemus. Tarjoamme vuosittain myös kymmeniä kausityöpaikkoja ammattilaisille ja harjoittelijoille ympäri Suomea erityisesti huippusesonkiimme, joka kestää huhtikuusta lokakuun loppuun, ja jonka aikana tehdään perusteellinen vuosihuolto usealle teollisuus- ja energialaitokselle.

Tutustu Maintpartneriin - katso video »