Hannu Leskelä, palvelusopimukset Suomi ja Viro

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

"Vedän nykyisin sopimuskunnossapitotoimintaa Suomessa ja Virossa. Olen avojalakanen oululainen – toimistoni on ollut Oulun Nuottasaaren tehdasalueella pian parikymmentä vuotta.

Maintpartnerilla aloitin vuonna 2009. Tulin projektipäälliköksi perustamaan projektiliiketoimintaa uuteen toimipisteeseen Ouluun. Sitä ennen olin työskennellyt toisessa tehdasalueen yrityksessä monissa tehtävissä, automaatioasentajaharjoittelijasta aina projekti-insinööriksi asti.

Työtehtäväni ovat Maintpartnerilla muuttuneet useampaan kertaan. Olen toiminut projektipäällikkönä, tiimipäällikkönä, aluepäällikkönä ja kehitysjohtajana. Tänä aikana yritys ja toimintatavat on muuttuneet monella tapaa, joista suurin on ollut toimintatapojen ja seurantamallien yhtenäistyminen oman toimintajärjestelmän, Maintpartner Wayn, kautta.

Tyypillinen työpäiväni koostuu erilaisista sisäisistä- ja asiakaspalavereista; neuvotteluhuoneissa, omassa toimistossa, puhelimessa tai Skypellä, sekä erilaisista paperitöistä, raporttien laatimisista ja seurannoista jne. Maantieteellisesti laaja vastuualue liittää työhön vahvasti myös matkustamista ja uusien ihmisten tapaamisia.

Toivon, että pystyn työssäni oppimaan koko ajan uusia asioita muilta sekä auttamaan muita oppimaan, innostumaan ja onnistumaan uusissa asioissa.

Maintpartner on mielestäni menossa vahvasti oikeaan suuntaan; panostamme kehitykseen ja kasvuun. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia nykyisille ja uusille tekijöille yrityksessä.

Olen pitkän linjan teollisuuden työntekijä, joten tiedän myös millaista kenttätyö on. Aloitin kunnossapitoaskareissa jo vuonna 1991 aputyöntekijänä voimalaitoksella. Taustaa löytyy myös käyttömiehenä voimalaitokselta, laitosmiehenä elektroniikkateollisuudesta, ja päästettiinpä minut vähäksi aikaa CNC-koneistajaksikin. Välillä kävin opiskelemassa vielä automaatiotekniikan insinööriksi.

Siviilissä tykkään rakennella kaikenlaista. Viimeisimpänä hankkeena olen rakentamassa ”hartiapankilla” haaveideni rauhan tyyssijaa luonnon keskelle, järven rannalle, työssäkäyntietäisyydelle Oulun toimipisteestämme."