Petri Salakari, palvelupäällikkö

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Salakari Petri LI

”Alun perin tulin Maintpartnerille kesätöihin opiskellessani konetekniikkaa yliopistossa, juuri kun Maintpartner oli jalkautunut Ouluun vuonna 2009. Aloitin mekaanisen asentajan tehtävissä, siitä siirryin mekaanisen puolen työnjohtoon ja työnsuunnitteluun.

Diplomityön tein jo vakinaistettuna kehitysinsinöörinä, ja kehitysinsinööristä siirryin tiimipäälliköksi. Vaihdoin parin vuoden jälkeen projekti-insinööriksi, jossa kerkesin olla reilut 2,5 vuotta ennen tätä nykyistä pestiä: aloitin juuri sopimuskunnossapidon Oulun HUBin päällikkönä.

Palvelupäällikkönä tyypillisiä työpäiviä ei ole vielä montaa kerennyt olla, mutta päivät menevät hyvin pitkälti toimistossa. Yritän kyllä käydä mahdollisimman paljon kentälläkin, koska siihen olen aikaisemmissa työtehtävissä tottunut.

Palvelupäällikkönä – kuten jo tiimipäällikkönäkin – koen voivani vaikuttaa paljon sekä henkilöstön että asiakkaiden tyytyväisyyteen. Liiketoimintaa pitäisi myös pystyä kehittämään.

Työpaikkana Maintpartner on hyvä: henkilöstö viihtyy, pääsääntöisesti kauankin, ja tarjolla on sopivasti haastavia työtehtäviä. Asiakkaille olemme luotettava ja osaava kumppani.

Työajan ulkopuolella päivät menevät perheen (vaimon ja neljän lapsen) ja elukoiden (koira, kissoja, kaksi hevosta ja yksi poni) kanssa touhutessa. Talokin pitäisi rakentaa ja talli hevosille. Jääkiekkoa jos kerkeäisi vielä käydä pelaamassa ja pyörälenkkiä heittää.”