Tommi Kivimäki, myynti

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Kivimäki Tommi LI

Palasin juuri Maintpartnerille oltuani kuutisen vuotta muualla. Toimin myyntitiimissä, titteli on hienosti kansainvälisellä kielellä Sales Executive. Itselleni yksi tärkein asia on pitää asiakkaat tyytyväisenä. Heille haluan kertoa, mihin moderni kunnossapito tänä päivänä pystyy.

Minut sai Maitpartnerille palaamaan monikin asia. Tärkeimpänä varmasti mielekäs toimenkuva, työporukkana alan vahvat ammattilaiset, sekä uskottava yritys. Uskon, että täällä tekemiselle vain taivas on rajana.

Myyntihommissa ei samanlaisia päiviä ole. Päivät kuluvat uusien asiakkuuksien hakemisessa, nykyisten asiakkaiden palvelemisessa, tarjousten teossa sekä niiden asiakkaalle esittelyistä. Nämä siis yhdessä myyntitiimin kanssa. Tärkeitä linkkejä ovat tietysti palvelu-, alue- ym. päälliköt.

Ensikosketukseni Maintpartnerille on vuodelta 2007, jolloin minut palkattiin paikallispäälliköksi Turun toimistolle. 2010 oma tontti kasvoi ja titteli vaihtui aluepäälliköksi. Ensimmäinen muutos alussa oli muovata entisen omistajan toimintamalli tehokkaammaksi. Pikkuhiljaa se uusi tapa toimia myös löytyi.

Uudet johtajat ovat vuorollaan ajaneet firmaa uudelle tasolle. Paikalleen ei voi tässäkään bisneksessa jäädä makaamaan tai ei pysytä kehityksen kärjessä. Porukka on aina ollut kivenkovia ammattilaisia, ja yhdessä tekemällä on asiat maaliin viety.

Nyt ensipäivien jälkeen tuntuu, että täällä on hyvässä hengessä edelleen ns. tekemisen meininki. Hihoja kääritään ja hommia painetaan, mutta nyt pilke silmäkulmassa on ihan sallittua, ja jopa suotavaa.

Yrityksenä Maintpartner on vakavarainen ja luettava yritys. Resursseja ja paukkuja riittää vaikka mihin. Tarjoama on laaja, joten asiakas voi valita haluamansa palvelutason.

Ihmisenä olen tällainen suulas turkulainen ja tykkään tehdä duunia erilaisten ihmisten sekä, varsinkin asiakkaiden kanssa. Perhe on minulle tärkeä. Kotona on selkeä ”akkavalta”, vaimo ja kaksi teiniangstia, ei pääse Tommi vähällä kotonakaan… Yritän pitää itseni edes jonkinlaisessa kunnossa potkunyrkkeilyllä – tosin tässä iässä se on lähinnä höntsäilyä – ja vaimon kanssa pyritään yhdessä treenaamaan lavatansseja. Iltaisin toimin myös ns. taksikuskina, siitä pitää huolen tyttöjen tanssiharrastus.