Maintpartner avaa projektitoimipisteen Pietarsaareen

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut Maintpartner avaa uuden toimipisteen Pietarsaaren suurteollisuusalueelle. Alholmen Industrial Parkiin sijoittuvaan toimipisteeseen rekrytoidaan parhaillaan monialaista, 15-henkistä tiimiä toimittamaan asennus- ja projektipalveluita alueen asiakkaille.

Pietarsaareen haetaan tiimipäällikön lisäksi sähkö- ja automaatioasentajia, rakennusmiehiä, LVI-asentajia sekä mekaanisen kunnossapidon asentajia ja hitsareita. He toimivat laitoksilla sekä kunnossapidossa että investointiprojekteissa. Läheisessä Kokkolan toimipisteessä on noin 120 teollisuuden ammattilaista sekä laaja konepaja varaosavarastoineen, joita hyödynnetään joustavasti myös Pietarsaaressa.

”Uskomme vahvasti Pietarsaaren alueen vetovoimaan ja AIP:n alueen teollisiin toimijoihin. Haluamme tukea heitä joustavasti monipuolista osaamista vaativissa projekteissa,” sanoo Kari Aalto, Maintpartnerin projekti-, asennus- ja suunnittelupalveluliiketoiminnan vetäjä.

”Meillä ammattitaitoista henkilökuntaa ja heidän turvallisuuttaan arvostetaan korkealle. Pidämme työntekijöiden tyytyväisyyttä tärkeänä – och vi arbetar och betjänar även på svenska”, kuvaa Kokkolan seudun palvelupäällikkö Harry Still.

Maintpartnerin projekti-, asennus- ja suunnittelupalvelut työllistävät eri puolella Suomea noin 400 henkilöä, jotka hoitavat suunnittelu- ja asennustöitä sekä investointihankkeissa että peruskunnossapidon korjauksissa ja vuosihuolloissa.

Maintpartner toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa. Suomessa yrityksellä on nykyisellään yli tuhat työntekijää ja viisikymmentä päätoimipistettä.

Lisätiedot:

Kari Aalto, johtaja, projekti-, asennus- ja suunnittelupalvelut, Maintpartner
puh. 040 566 2127, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Harry Still, palvelupäällikkö, HUB Kokkola, Maintpartner
puh. 050 527 4225, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lue, millaista meillä on työskennellä »

Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin »

Lue lisää projektipalveluistamme »