Kehittäminen kannattaa – entistä useampi asiakas kokee Maintpartnerin palvelutason nousseen

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vuotuisen asiakastutkimuksemme mukaan neljäsosa asiakkaistamme näkee palvelumme tason nousseen edellisvuodesta. Tutkimus tehtiin tammikuussa ja siihen saatiin 250 vastausta Suomesta, Ruotsista ja Puolasta. Reilu viidennes ennakoi myös yhteistyön lisääntyvän jatkossa.

Olemme viime vuonna panostaneet esimerkiksi kunnossapitoa tehostaviin uusiin teknologioihin sekä projektien ja sopimusten parempaan hallintaan. Tänä vuonna kehittämisen keskiössä ovat teknisten osaamisten ja kunnossapidon laadun kehittäminen laitoksilla. Innostamme laitosten jokapäiväisessä käytössä ja kunnossapidossa toimivia työntekijöitämme tekemään kehitysehdotuksia rohkeasti, ja myös palkitsemme niistä. Rohkaisemme henkilöstöämme oman toimintansa kehittämiseen sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyskyselyiden tulosten pohjalta, mutta myös iloitsemaan hyvin hoidetuista asioista.

”Asiakkaidemme antama palaute on meille äärettömän arvokasta. Se auttaa meitä keskittymään oikeisiin asioihin. Haluan esittää kiitokseni jokaiselle tyytyväisyyskyselyyn vastanneelle – ja samalla toivottaa ideanne, tarpeenne ja toiveenne tervetulleiksi läpi vuoden,” painottaa Maintpartnerin konsernijohtaja Pasi Tolppanen.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tavarapalkinnot arvottiin helmikuussa ja toimitettiin voittajille, joista kaikki sattuivat tänä vuonna Suomeen.

Lisätiedot:

Pasi Tolppanen, konsernijohtaja, Maintpartner
puh. 040 541 6656, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.