Fortum valitsi Maintpartnerin jatkamaan kolmentoista Oulujoen ja Imatran vesivoimalaitoksen käyttöä ja kunnossapitoa

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Fortum ja Maintpartner ovat sopineet Oulu- ja Emäjoen sekä Imatran alueen vesivoimalaitosten käyttö- ja kunnossapitokumppanuuden jatkosta vuoden 2020 loppuun saakka. Sopimukseen sisältyy lisäksi kaksi optiovuotta. Voimalaitoksia sopimuksessa on yhteensä kolmetoista, tunnetuimpana niistä Imatrankoski.

Maintpartner on vastannut kyseisten vesivoimalaitosten paikalliskäytöstä ja kunnossapidosta jo vuodesta 2013. Lisäksi Maintpartner tekee paljon vesivoimalaitosten uusinta- ja ylläpitoprojekteihin liittyviä suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottotoimeksiantoja.

”Olemme erittäin iloisia, että hyvä yhteistyömme ja uusien toimintamallien kehittäminen Fortumin kanssa jatkuu. Pyrimme jatkuvaan tuottavuuden parantamiseen innovatiivisella ja joustavalla toiminnalla,” sanoo Maintpartnerin vesivoiman palvelupäällikkö Heikki Iitti.

Fortum on ilmaissut tyytyväisyytensä Maintpartnerin turvallisuuskehitykseen vesivoimaloilla sekä kykyyn kehittää laitoksen ja sen kunnossapidon toimintoja.

Vesivoimalaitosten lisäksi Maintpartner vastaa useiden Fortumin muiden voimalaitosten ja kaukolämpöverkkojen operoinnista ja kunnossapidossa Suomessa ja Puolassa.

Kaikkiaan Maintpartner vastaa 34 vesivoimalaitoksen käytöstä ja kunnossapidosta Suomessa.

Lisätiedot

Heikki Iitti, palvelupäällikkö, vesivoima, Maintpartner
puh. 040 869 1090, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vilho Salovaara, johtaja, energialiiketoiminta, Maintpartner
puh. 040 558 3010, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää energian käyttö- ja kunnossapitopalveluistamme »

Maintpartner on Pohjois-Euroopan johtavia teollisuuden käyttö- ja kunnossapitoyrityksiä ja alan johtava asiantuntija Pohjoismaiden energiasektorilla. Autamme parantamaan laitosten tuottavuutta ja minimoimaan prosessihäiriöitä. Tarjoamme myös joustavat resurssit monenlaisiin projekti-, suunnittelu- ja asennustöihin. Digitalisaatiolla ja tekoälypohjaisilla ennakoivilla ratkaisuillamme on yhä vahvempi rooli teollisuuden käytössä ja kunnossapidossa.

Maintpartner Groupin henkilöstömäärä on noin 1800 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 167 miljoonaa euroa. Konsernilla on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi.