Maintpartner avaa toimipisteen Raumalle

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Maintpartner on avannut uuden toimipisteen Tikkalantielle Raumalle. Toimipisteeseen rekrytoitava monialainen asennus- ja projektipalvelutiimi tarjoaa joustavia lisäresursseja kunnossapitoon.

Uusi yksikkö palvelee Rauman lisäksi lähialueiden teollisuutta ja energialaitoksia, pohjoisessa aina Poriin ja etelässä Uuteenkaupunkiin asti. Etelämmässä resursseja voidaan täydentää Maintpartnerin Raision toimipisteen ammattilaisilla.

Raumalle palkataan sähkö- ja automaatioasentajia sekä mekaanisen kunnossapidon asentajia. Kunnossapitotöiden lisäksi yritys tarjoaa projekteja, suunnittelua, sähkölaitteiston käytönjohtajuutta ja painelaitteiden käytönvalvontaa.

”Uskomme vahvasti Rauman vetovoimaan ja Länsi-Suomen teollisiin toimijoihin. Haluamme olla heidän tukenaan sekä kunnossapitotöissä että monipuolista osaamista vaativissa projekteissa,” sanoo Kari Aalto, Maintpartnerin projekti-, asennus- ja suunnittelupalveluliiketoiminnan vetäjä.

”Rauman sijainti on strategisesti hyvä, ja olemme jo päässeet aloittelemaan yhteistyötä useiden lähialueiden yritysten kanssa. Tässä on suurena apuna ollut paikallinen, maaliskuussa aloittanut tiimipäällikkömme Toni Valtanen”, kiittää Maintpartnerin Länsi-Suomen palvelupäällikkö Mikko Siivonen. ”Pitkä voimalaitoskunnossapidon kokemuksemme ja sen myötä rakennettu yhteistyöverkosto antavat hyvän pohjan toimia alueen teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidossa.”

Maintpartnerin projekti-, asennus- ja suunnittelupalvelut työllistävät eri puolella Suomea noin 400 henkilöä, jotka hoitavat suunnittelu- ja asennustöitä sekä investointihankkeissa että peruskunnossapidon korjauksissa ja vuosihuolloissa.

Maintpartner toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa. Suomessa yrityksellä on nykyisellään yli tuhat työntekijää ja viisikymmentä päätoimipistettä. Rauma on parin kuukauden sisällä jo toinen uusi alue, joille lähipalvelut laajenevat: vuodenvaihteessa Maintpartner avasi vastaavan projektitoimipisteen Pietarsaaren Alholmen Industrial Park -teollisuusalueelle.

Lisätiedot:

Kari Aalto, johtaja, projekti-, asennus- ja suunnittelupalvelut, Maintpartner
puh. 040 566 2127, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikko Siivonen, palvelupäällikkö, HUB Länsi-Suomi, Maintpartner
puh. 044 545 6306 , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää projektipalveluistamme »