Auditoinneista kehuja Maintpartnerin toimintajärjestelmälle

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Maintpartnerin toimintajärjestelmä (MP Way), osaaminen ja asiantuntijuus saivat vuosiauditoinneissa jälleen paljon positiivista palautetta. Myös turvallisuustoiminnan todettiin olevan hyvällä tasolla.

Maintpartnerilla käyttö- ja kunnossapitopalveluiden korkea taso on saavutettu järjestelmällisellä työllä. Sen todentavat sertifikaatit: laadun ISO 9001, työterveyden ja -turvallisuuden OHSAS 18001, sekä ympäristön ISO 14001.

Maintpartnerlaiset tekevät päivittäin tärkeää työtä – ja usein riskialttiissa ympäristössä – pitääkseen teollisuuden käynnissä ja kunnossa. ”Koska meitä on lähes 1800 ammattilaista ja toimimme sadassa eri toimipisteessä, meille on ollut selvä valinta standardoida työskentelyn puitteet. Standardointi parantaa sekä oman toimintamme turvallisuutta, laatua ja ympäristövastuullisuutta, että asiakkaan saamaa palvelua”, kertoo Maintpartnerin hallintojohtaja Laura Kauppinen.

”Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti työtämme turvallisuuden ja ympäristön hyväksi. Jatkamme voimakasta panostusta työturvallisuuteen. Aiomme myös entistä vahvemmin nostaa esiin ympäristöön liittyviä kehitysideoita asiakkaiden laitoksilla. Olemme jo vuosia rohkaisseet henkilöstöämme kehitysehdotusten tekemiseen muun muassa palkitsemalla niistä konkreettisesti”, sanoo Kauppinen.

Lisätiedot:

Saija Pottala, HSEQ-päällikkö, Maintpartner Group
puh. 043 820 0064, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laura Kauppinen, hallintojohtaja, Maintpartner Group
puh. 045 264 6686, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.