Uutiset 2008

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Maintpartner ja Moventas monivuotiseen sopimukseen Jyväskylässä

8.12.2008

Teollisuuden kunnossapitoyhtiö Maintpartner Oy ja tuuliturbiinivaihteita valmistava Moventas Wind Oy ovat tehneet monivuotisen sopimuksen Moventas Wind Oy:n Jyväskylässä sijaitsevien Rautpohjan ja Ikolan tuotantolaitosten kunnossapidosta.

Tammikuun 2009 alussa voimaantuleva sopimus laajentaa yhtiöiden välistä nykyistä sopimusta ja sitä toteuttamassa tulee olemaan lähes 40 maintpartnerilaista.
Sopimuksen myötä Maintpartnerin asema kunnossapitopalvelujen toimittajana Jyvässeudulla vahvistuu merkittävästi.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, aluejohtaja Raimo Huhtala, puh. 046 851 5964
Moventas Wind Oy, tuotantojohtaja Tapio Kokko, puh. 040 772 3769

 

Sopimus kiinteistökunnossapidosta Ruotsin Arbogassa

14.11.2008

Maintpartner toimittaa palveluita ja kiinteistökunnossapitoa Saabille Åsbyn teollisuusalueella Arbogassa osana Coor Service Management AB:n maanlaajuista kiinteistökunnossapitosopimusta Saab AB:n kanssa.
Coor Service Management AB:n kanssa tehty alihankintasopimus on kolmivuotinen ja sitä on mahdollista jatkaa. Sopimus tulee voimaan 1.1.2009.

"Olemme iloisia tästä Coorin meille osoittamasta luottamuksesta ja siitä, että voimme auttaa heitä toimittamalla palveluitamme ja sitä osaamista ja kokemusta, jota meillä on Arbogan teollisuusalueelta. Olemmehan jo useita vuosia toimineet tällä alueella", sanoo aluejohtaja Karl Stavaeus Maintpartnerilta.

"Näemme suuria mahdollisuuksia ottaa yhdessä Maintpartnerin kanssa taas yhden askelen eteenpäin luodaksemme 'yhden Saabin' Ruotsiin, ja jatkaa palvelutoimitustemme kehittämistä Saabille", sanoo Leif Arvered, Coor Service Management AB:n johtaja.

Lisätietoja:
Maintpartner AB, Karl Stavaeus +46 (0)10-480 70 00
Coor Service Management AB, Anders Mötsch +46 (0)8-55395670

 

Sopimus energiamittareiden huollosta Ruotsissa

12.11.2008

Maintpartner AB ja Actaris Technologies AB ovat allekirjoittaneet sopimuksen Actariksen kaukolämmön ja kaukokylmän energiamittausten huolloista. Actaris Technologies on osa Actaris Itron-konsernia.
Sopimus on kolmivuotinen ja sitä voidaan jatkaa kahdella vuodella. Sopimus alkaa 1.4.2009. Maintpartner saa huoltaakseen yhteensä noin 15 000 energiamittauspistettä Suur-Tukholman alueella. Sopimukseen kuuluvat myös mittareiden korjaukset ja vaihdot.

Maintpartner rekrytoi sopimuksen myötä 8-10 uutta työntekijää.

"Olemme erittäin iloisia tästä sopimuksesta. Se osoittaa, että Actaris arvostaa käsitystämme kunnossapidon tehokkaasta johtamisesta", kertoo Maintpartnerin Tukholman alueen vetäjä Karl Stavaeus.

Maintpartnerin vahva panostaminen kunnossapidon johtamiseen yhdistettynä kokemukseen ja moderneihin tukijärjestelmiin oli ratkaiseva tekijä toimittajan valinnassa. Actariksen mukaan tämä vahvuuksien yhdistelmä yhdessä pitkäjännitteisyyden ja terveen taloudellisen ajattelun kanssa tekee Maintpartnerista juuri oikean kumppanin tulevia vuosia ajatellen.

Lisätietoja:
Maintpartner AB, Karl Stavaeus, puh. +46 (0)10 480 7000
Actaris Technologies AB, Daniel Lundell, puh. +46 (0)8 5620 0518

 

Arizona Chemical, Eka Chemicals, Eka Polymer Latex ja Maintpartner sopimukseen Oulun kemiantehtaiden kunnossapidosta ja projektitoiminnasta

21.10.2008

Arizona Chemical Oy, Eka Chemicals Oy ja Eka Polymer Latex Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Maintpartner Oy:n kanssa Oulun tuotantolaitostensa kunnossapidosta ja tehtaisiin liittyvien perusparannusprojektien vetämisestä. Vastuu siirtyy Maintpartnerille 1.1.2009 alkaen.

"Sopimusten myötä Maintpartnerille siirtyy nykyistä kunnossapitohenkilöstöä, mutta ryhdymme välittömästi rekrytoimaan myös uusia työntekijöitä kunnossapidon ja projektitoiminnan eri tehtäviin", kertoo Maintpartnerin Länsi-Suomen aluejohtaja Tommi Kajasoja.

"Nyt allekirjoitetut sopimukset mahdollistavat huomattavia synergiaetuja niin nykyisille kuin uusille asiakkaillemme sekä uramahdollisuuksia omalle henkilöstöllemme", Kajasoja jatkaa.
Kaikki kolme yhtiötä toimivat Oulun Nuottasaaren teollisuusalueella, ja niillä on jo ennestään kokemusta yhteisestä kunnossapitokumppanista.

"Päädyimme uuden kumppanin valintaan, sillä halusimme tekijän, jolla on vahvaa kokemusta ja näyttöä meidän alaltamme. Maintpartnerin suurin asiakastoimiala on juuri kemianteollisuus. Tämä luo erinomaisen pohjan yhteistyöllemme ja tuottavuuden parantamiselle", toteavat johtajat Timo Korva, Eka Chemicals, Rauno Luttinen, Arizona Chemical, ja Timo Suonperä, Eka Polymer Latex.

Nyt allekirjoitetut sopimukset luovat vankan perustan Maintpartnerin aluemalliin perustuvalle kunnossapito- ja projektitoiminnalle Oulun seudulla.

"Näiden sopimusten myötä saavutimme Oulussa tavoitteemme mukaisen uuden toimipisteen peruslaajuuden. Sen ansiosta voimme toimittaa nyt tehtyjen sopimusten vaatimat kunnossapito- ja projektipalvelut ja tarjota lisäksi kilpailukykyisiä palveluja myös Oulun alueen muille teollisuusasiakkaille", kertoo Maintpartnerin varatoimitusjohtaja Juha Lepikko.

Lisätietoja:
Arizona Chemical Oy, toimitusjohtaja Rauno Luttinen, 040 341 3353
Eka Chemicals Oy, tehtaanjohtaja Timo Korva, 040 840 6111
Eka Polymer Latex Oy, toimitusjohtaja Timo Suonperä, 0400 682 869
Maintpartner Oy, toimitusjohtaja Jouko Latvakangas, 050 453 2760

 

Maintpartner ostaa ruotsalaisen Maskinservice i Degerfors -yhtiön

9.9.2008

Teollisuuden kunnossapitoyhtiö Maintpartner on ostanut ruotsalaisen Maskinservice i Degerfors AB:n koko osakekannan yhtiön perustajalta Mikael Ljungbergilta.
Maskinservice i Degerfors AB tarjoaa mekaanista kunnossapitoa pääasiassa teräs- ja konepajateollisuudelle. Yhtiön palveluihin kuuluu raskaan teollisuuden konekunnossapitoa, konetyöstöllä tehtyjen varaosien tuotantoa sekä koneasennuksia. Henkilöstön määrä on 32.

Yhtiö jatkaa toimintaansa toistaiseksi omalla nimellään ja fuusioidaan myöhemmin Maintpartneriin.

- Ostettu liiketoiminta on keskeinen osa laajentumistamme raskaan teollisuuden mekaanisessa kunnossapidossa. Investoimme yhtiöön jatkossakin lisätäksemme yhtiön kapasiteettia ja voidaksemme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, sanoo Roger Sundemo, ruotsalaisen Maintpartner AB:n toimitusjohtaja.

- Yrityskaupan myötä pääsemme mukaan aikaisempaa laajempaan palvelukonseptiin ja voimme ulottaa kasvutavoitteemme koko Ruotsiin, mikä on Maskinservice i Degerfors AB:lle hyvä asia, sanoo Mikael Ljungberg, joka jatkaa Maintpartnerin omistukseen siirtyneen yhtiön johtotehtävissä.

Kasvustrategiansa mukaisesti Maintpartner on tänä vuonna tehnyt jo useita yrityskauppoja Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa noin 30 ja Ruotsissa kuudella paikkakunnalla.

Lisätietoja:
Jouko Latvakangas, toimitusjohtaja, Maintpartner Oy, puh. 050 453 2760

 

Maintpartner laajenee Tampereen seudulle ja ostaa kaksi yhtiötä Nokialta

1.7.2008

Maintpartner Oy on ostanut Nokialla toimivat IS-Pro Oy:n ja IS-Engineering Oy:n. Myyjinä ovat Tapani Rättäri ja Eija Kangas, jotka molemmat jatkavat yhtiön palveluksessa.

IS-Pro Oy on teollisuuden kunnossapitoon, kone- ja laiterakennukseen ja projektointiin erikoistunut yritys. IS-Engineering Oy puolestaan on keskittynyt teollisuuden suunnittelu-, asiantuntija- ja projektinhoitopalveluihin. Yhtiöillä on toimipisteet Nokian lisäksi myös Ikaalisissa. Henkilökuntaa yhtiöillä on yhteensä runsaat 60.

IS-Pro Oy ja IS-Engineering Oy jatkavat toimintaansa toistaiseksi omilla nimillään ja ne fuusioidaan myöhemmin Maintpartneriin.

"Kunnossapitoala kehittyy jatkuvasti ja tarvittavien erikoisosaamisten kirjo on mittava. Yhdistämällä voimamme isomman yrityksen kanssa pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia palveluja ja samalla hyödymme itse uuden omistajan tuomasta tuesta", kertoo yhtiöiden omistaja ja toimitusjohtaja Tapani Rättäri.

"Tampere ympäristöineen on vahvaa teollisuusaluetta, missä kunnossapidolla on kysyntää. Sijoittuminen tällaisille alueille on yksi tavoitteistamme. Nokialla sijaitsevat IS-Pro ja IS-Engineering ovat hyvin dynaamisia yrityksiä, joilla on erinomainen paikallistuntemus. Kaupan myötä saamme lisää myös engineering-osaamista, joka on erittäin tärkeää kunnossapitoliiketoiminnassa", kertoo Maintpartnerin toimitusjohtaja Jouko Latvakangas.

Kasvustrategiansa mukaisesti Maintpartner on tehnyt vastaavanlaisia yritysostoja tänä vuonna jo Varkaudessa ja Seinäjoella. Kaikkiaan yhtiöllä on toimintaa noin 30 paikkakunnalla Suomessa ja neljällä paikkakunnalla Ruotsissa.

Lisätietoja:
Jouko Latvakangas, toimitusjohtaja, Maintpartner Oy, puh. 050 453 2760
Tapani Rättäri, toimitusjohtaja, IS-Pro Oy, puh. 040 3056 302

 

Maintpartner ostaa Sähkökympin

16.4.2008

Teollisuuden kunnossapitoyhtiö Maintpartner Oy ostaa Jyväskylässä toimivan Sähkökymppi Oy:n liiketoiminnan. Kaupan mukana Maintpartnerin palvelukseen siirtyy koko henkilöstö.

Sähkökymppi on erikoistunut teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun. Asiakasyritysten toimialoja ovat mm. metsä-, rakennustarvike-, konepaja-, elintarvike- ja puolustusvälineteollisuus.

"Meillä olisi joka tapauksessa ollut edessä palvelutarjonnan laajentaminen ja monipuolistaminen. Tämä oli erinomainen ratkaisu tähän tarpeeseen", sanoo Sähkökympin toimitusjohtaja Esa Muilu.

"Halusimme strategiamme mukaisesti vahvistaa sähkö- ja automaatio-osaamistamme. Sähkökymppi täydentää nykyistä organisaatiotamme erinomaisesti tuomalla merkittäviä synergiahyötyjä mahdollistamalla laajempia palvelukokonaisuuksia asiakkaillemme", kertoo Maintpartnerin toimitusjohtaja Jouko Latvakangas.

Lisätietoja:
Jouko Latvakangas, toimitusjohtaja, Maintpartner Oy, puh. 050 453 2760
Esa Muilu, toimitusjohtaja, Sähkökymppi Oy, puh. 0400 757 633

 

Hexionin ja Maintpartnerin välinen kunnossapitokumppanuus jatkuu

27.3.2008

Hexion Specialty Chemicals Oy ja Maintpartner Oy ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Hexionin Kiteen tuotantolaitoksen kunnossapidosta. Uusi sopimus astuu voimaan heti.

"Maintpartnerin vahva paikallisuus ja prosessiemme osaaminen ovat meille tärkeitä. Yhteiset turvallisuustavoitteet ja -toiminta luovat kumppanuudellemme myös vahvan perustan", sanoo toimitusjohtaja Erkko Kajander Hexion Specialty Chemicals Oy:stä.

"Nyt allekirjoitettu kunnossapidon jatkosopimus perustuu onnistumisiin yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa ja jatkuvassa toiminnan kehittämisessä. Paikallisen henkilökuntamme vahva sitoutuminen näihin tavoitteisiin näkyy saavutetuissa tuloksissa", kertoo Maintpartnerin aluejohtaja Juha Lepikko.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, paikallispäällikkö Jari Väyrynen, 050 454 6710
Hexion Specialty Chemicals Oy, toimitusjohtaja Erkko Kajander, 040 840 4242

 

Maintpartner vahvistuu Pohjanmaalla - Conmaint-kauppa päätökseen

27.3.2008

Teollisuuden kunnossapitoon ja prosessirakentamiseen erikoistunut Conmaint Oy siirtyi Maintpartnerin omistukseen 27.3.2008. Kauppaa koskeva aiesopimus allekirjoitettiin viime vuoden marraskuussa.

"Kauppa vahvistaa Maintpartneria Pohjanmaalla. Conmaintin myötä saimme jalansijan Seinäjoelta ja Vaasasta, missä meillä ei aiemmin ole ollut toimintaa. Kokkolassa meillä on noin 160 hengen toimipiste. Tämän lisäksi toimintamme laajenee kevään aikana Pietarsaareen, minne olemme perustamassa uutta toimipistettä", kertoo aluejohtaja Raimo Huhtala Maintpartnerin kasvusta Pohjanmaalla. Kaikkiaan Maintpartnerin palveluksessa Suomessa on noin 1000 ja Ruotsissa noin 200 henkilöä.

Conmaintin päätoimipaikka ja suurin osa henkilöstöstä sijaitsevat Seinäjoella, missä toimistotilojen lisäksi on oma konepaja ja varasto. Henkilöstön määrä on tällä hetkellä 25.

"Conmaintilla on asiakkaita pääasiassa Seinäjoella, Vaasassa ja näiden lähiympäristössä, mutta teemme projektitöitä laajasti muuallakin Suomessa. Tavanomaisen kunnossapidon lisäksi toimitamme muun muassa kokonaistoimituksina tuotantolinjoja. Pakettiin kuuluvat suunnittelu, hankinnat ja toteutus. Teemme myös tuotantolinjojen siirtoja", kuvailee Conmaintin toimitusjohtaja Markku Kilpiö yhtiön toimintaa.

Conmaint fuusioidaan Maintpartneriin tämän vuoden aikana. Siihen asti yhtiö jatkaa toimintaansa Conmaint-nimellä.

Lisätietoja:
Raimo Huhtala, Länsi-Suomen aluejohtaja, Maintpartner Oy, puh. 046 851 5964
Markku Kilpiö, toimitusjohtaja, Conmaint Oy, puh. 0400 108 411

 

Ruotsin tielaitos Vägverket palkitsi Maintpartnerin

3.3.2008

Ruotsin tielaitoksen Vägverketin Tukholman alue on palkinnut Maintpartnerin käyttö- ja kunnossapitotyöstä vuonna 2007. Yksi Maintpartnerin suurimmista kohteista on lokakuussa 2004 käyttöön otettu Södra Länken, Tukholman keskustan eteläpuolella kulkeva seitsemän kilometriä pitkä kehätie, josta viisi kilometriä kulkee tunnelissa. Vägverketin Tukholman alue on ollut Maintpartnerin asiakkaana marraskuusta 2004 lähtien.

Vägverket perusteli palkintoa seuraavasti: "Maintpartner, joka vastaa Södra Länkenin, Essingeledenin, ja Muskö-tunnelin sopimuksista, on vuodesta 2004 lähtien osoittanut tavoittelemisen arvoista sitoutumista ja ammattiylpeyttä. Maintpartnerin tavoitteellisuus yhdistettynä ennakoivan kunnossapidon jatkuviin parannuksiin ja tehostamisiin on alentanut kustannuksia ja pitänyt samalla laadun korkeatasoisena lukuisissa Vägverketin kohteissa. Maintpartner on myös ammattimaisesti omaksunut Vägverketin työtapoja ja tavoitetasoa koskevat tavoitteet, mikä antaa Tukholman alueen Vägverketille ja palveluidemme käyttäjille taloudellista ja laadullista lisäarvoa."

Lisätietoja:
Maintpartner AB, Tukholma, ryhmäpäällikkö Per-Einar Andersson +46 (0)73 428 16 33
Maintpartner AB, Tukholma, aluejohtaja Karl Stavaeus +46 (0)10 480 72 27

 

Maintpartner hankkii hydraulitarvikkeet ja osat Ahlsellilta

27.2.2008

Pohjoismaiden johtava tukkukauppa Ahlsell Oy ja Maintpartner ovat tehneet sopimuksen teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan komponenttitoimituksista. Maintpartner toimii pääsääntöisesti asennustöiden suorittajana, ja voi käyttää tarvittaessa töissään Ahlsell Oy Koneet ja työkalut -toimialan hydrauliikka-asentajia. Myös Ahlsell voi käyttää Maintpartnerin asentajia työmaillaan yhteisestä sopimuksesta.

Ahlsell Oy:llä on noin 50 palvelupistettä, jotka sijoittuvat samoille paikkakunnille kuin Maintpartnerin toimipaikat sekä Hyvinkäällä sijaitseva keskusvarasto / logistiikkakeskus.

Maintpartnerin paikallispäällikkö Kari Varjamo kertoo, että muutaman kuukauden kestäneissä neuvotteluissa päädyttiin yhteistyöhön Ahlsellin kanssa juuri laajan valtakunnallisen palvelu-verkoston vuoksi. Lisäksi päätökseen vaikuttivat hinta ja yhteiset projektit. "Yhteistyö asennustöissä antaa mahdollisuuden osallistua vaativiinkin teollisuuden kunnossapitotöihin ja projekteihin", toteaa Varjamo.

"Sopimus antaa molemmille osapuolille lisäarvoa siten, että voimme yhdessä kilpailla teollisuuden kunnossapidon kokonaismarkkinoilla", arvioi Ahlsell Oy:n aluejohtaja Tommi Virkkunen.

Lisätietoja:
Kari Varjamo, paikallispäällikkö, Maintpartner Oy, puh. 046 851 4860
Hannu Nieminen, Ahlsell Oy, puh. 040 833 0724

 

Kemijoki ja Maintpartner sopimukseen Lieksan alueen vesivoimalaitosten paikalliskäytöstä ja kunnossapidosta

13.2.2008

Kemijoki Oy ja Maintpartner Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Kemijoki Oy:n Lieksankosken ja Pankakosken vesivoimalaitosten paikalliskäytöstä ja kunnossapidosta. Vastuu laitosten käytöstä ja kunnossapidosta siirtyy Maintpartnerille 1.4.2008.

"Maintpartnerin vahva paikallisuus on meille tärkeää. Se turvaa vesivoimalaitostemme tarvitsemien kunnossapitopalvelujen nopean ja joustavan saatavuuden", sanoo voimalaitospäällikkö Timo Torvinen Kemijoki Oy:stä.

Nyt allekirjoitettu kunnossapitosopimus vahvistaa Maintpartnerin aluemalliin perustuvaa toimintaa Lieksan seudulla, missä yhtiöllä jo ennestään on sopimukset Amcor Flexibles Finland Oy:n joustomuovipakkauksia valmistavan tehtaan kokonaiskunnossapidosta ja Pankaboard Oy:n kartonkitehtaan kokonaiskunnossapidosta.

"Olemme nyt saavuttaneet Lieksassa tavoitteemme mukaisen toimipisteen peruslaajuuden. Sen ansiosta voimme tarjota kilpailukykyisiä palveluja myös Lieksan alueen muille teollisuusasiakkaille", kertoo Maintpartnerin aluejohtaja Juha Lepikko.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, paikallispäällikkö Jari Väyrynen, 050 454 6710
Kemijoki Oy, voimalaitospäällikkö Timo Torvinen, 040 561 6807

 

Novart ja Maintpartner kunnossapitosopimukseen

1.2.2008

Keittiö- ja kylpyhuonekalusteita valmistava Novart Oy ja Maintpartner Oy ovat tehneet Novartin Nastolassa sijaitsevaa tuotantolaitosta koskevan kunnossapitosopimuksen. Sopimus alkaa 1.2.2008.

Yhteistyön lähtökohtana on luotettava kunnossapitoratkaisu, joka mahdollistaa kiinteiden re-surssien tehokkaan käytön, joustavan lisäresursoinnin sekä toiminnan jatkuvan kehittämisen. Yhteistyön tavoitteena on kunnossapidon suunnitelmallisuus, jossa hyödynnetään nykyaikaisia tietojärjestelmätyökaluja.

"Sopimus on merkittävä Päijät-Hämeen toimipisteen rakenteelle keskityttäessä kunnossapito-toiminnan vaatimiin haasteisiin. Sopimus mahdollistaa myös Nastolan palvelupisteen kautta saatavan kattavamman palvelujen saatavuuden Novart Oy:lle", toteaa Maintpartnerin aluejohtaja Markku Simola.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, aluejohtaja Markku Simola, puh. 050 454 6605
Novart Oy, tuotantojohtaja Pentti Kakko, puh.040 5027908

 

Suunto Oy:n kunnossapito Maintpartnerille

14.1.2008

Maintpartner ja Suunto ovat tehneet sopimuksen Suunnon Vantaan Tammistossa sijaitsevan tehtaan kokonaiskunnossapidosta.
Kunnossapitovastuu siirtyy Maintpartnerille 1.2.2008.

Suunto on johtava urheiluinstrumenttien valmistaja monessa eri urheilulajissa. Suunto on maailman johtava sukellusinstrumenttien valmistaja. Valikoimiin kuuluvat myös rannetietokoneet ja sykemittarit sekä mekaanisia instrumentteja kuten maastokompasseja, tarkkuusinstrumentteja ja venekompasseja. Katso lisätietoja Suunnosta www.suunto.com.

Lisätietoja: Maintpartner Oy, aluejohtaja Martti Kautto, puh. 050 453 2678

 

Maintpartner ostaa Sahala Industrial Services Oy:n

10.1.2008

Teollisuuden kunnossapitoyhtiö Maintpartner Oy ostaa teollisuuden kunnossapitoon ja prosessirakentamiseen erikoistuneen Sahala Industrial Services Oy:n koko osakekannan. Yhtiöllä on toimipisteet Varkaudessa, Leppävirralla, Kuopiossa ja Kuusankoskella ja sen palveluksessa on noin 110 henkilöä.

Sahala Industrial Services on aloittanut toimintansa vuonna 2001 ja ollut vahvassa kasvussa siitä pitäen.

"Tässä vaiheessa katsoimme, että meidän oli tehtävä päätös joko panostaa organisaation edelleen kehittämiseen tai myydä yhtiö", sanoo Sahala Industrial Servicesin toimitusjohtaja Kari Kohvakka.

Kauppa on Maintpartnerin kasvustrategian mukainen ja vahvistaa entisestään Maintpartnerin teollisuuden tuotantoon liittyvää kunnossapito- ja prosessiosaamista.

"Sahala Industrial Services täydentää Maintpartnerin Pohjois-Savossa jo toimivaa organisaatiota ja tuo erityisen vahvan panoksen koko yhtiöllemme varsinkin metsäteollisuuspuolen teknisen osaamisensa kautta", sanoo Maintpartnerin toimitusjohtaja Jouko Latvakangas.

Lisätietoja:
Jouko Latvakangas, toimitusjohtaja, Maintpartner Oy, puh. 050 453 2760
Kari Kohvakka, toimitusjohtaja, Sahala Industrial Services Oy, puh. 040 823 2563

 

Pankaboard ja Maintpartner allekirjoittivat kunnossapidon kumppanuussopimuksen

3.1.2008

Pankaboard Oy ja Maintpartner Oy ovat tehneet sopimuksen Pankaboardin Pankakosken kartonkitehtaan kokonaiskunnossapidosta. Yhteistyön tavoitteena on entisestään parantaa kartonkitehtaan tuottavuutta ja kunnossapidon tehokkuutta.

"Viime syksynä allekirjoitimme kunnossapitosopimuksen Amcor Flexibles Finland Oy:n kanssa, joten tämä uusi sopimus on merkittävä Lieksan toimipisteemme kehityksen ja alueellisen palvelutarjontamme kannalta", toteaa Maintpartnerin aluejohtaja Juha Lepikko.

Pankaboardin kunnossapito siirtyy Maintpartnerin vastuulle 1.4.2008 alkaen.

Lisätietoja:
Pankaboard Oy, toimitusjohtaja Ari Kotilainen, puh. 040 552 7903
Maintpartner Oy, aluejohtaja Juha Lepikko, puh. 050 453 2035
Maintpartner Oy, paikallispäällikkö Jari Väyrynen, puh. 050 454 6710