Uutiset 2009

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Jouko Latvakangas rakentamaan Maintpartneria Puolaan

31.12.2009

Hallitus on Maintpartnerin kasvustrategian mukaisesti tehnyt päätöksen aloittaa liiketoiminnan rakentamisen Puolaan. Puolassa sekä paikallisessa että kansainvälisessä omistuksessa oleva teollisuuspohja on laaja ja halu toimintojen tehostamiselle selkeä. Viimeisen vuoden aikana tehtyjen selvitysten perusteella teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalveluiden alalla mahdollisuudet ovat erinomaiset.

Käynnistääksemme liiketoiminnan Puolassa siirtyy Suomen maajohtaja Jouko Latvakangas Puolan maajohtajaksi 1.1.2010 alkaen. Konsernijohtaja Tuomo Rönkkö ottaa oman toimensa ohella Suomen maajohtajan tehtävät toistaiseksi.

Lisätietoja: Tuomo Rönkkö +358 50 3876 120


Maintpartner on ostanut ruotsalaisen Dusab Industriservice AB:n

16.12.2009

Maintpartner on ostanut ruotsalaisen Dusab Industriservice AB:n. Teollista kunnossapitoa tarjoavalla Dusab Industriservice AB:llä on Etelä-Ruotsissa toimipisteet Malmössä, Landskronassa ja Perstorpissa. Perstorpissa yhtiöllä on myös kalibrointilaboratorio. Vuonna 1987 perustetun yhtiön henkilöstön määrä on noin 65 ja liikevaihto noin 50 MSEK.

- Tämä hankinta vahvistaa merkittävästi Maintpartnerin asemaa Ruotsissa. Karlskogan, Hoforsin ja Arbogan lisäksi saamme näin tukevan jalansijan myös eteläisen Ruotsin tärkeimmillä teollisuusalueilla, toteaa konsernijohtaja Tuomo Rönkkö. Edellä mainituissa toimipisteissä Maintpartner työllistää tällä hetkellä noin 200 henkilöä.

Lisätietoja: konsernijohtaja Tuomo Rönkkö, puh. 050 387 6120, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Maintpartner ja Vapo tekivät laajan käyttö- ja kunnossapitopalvelusopimuksen

11.12.2009

Maintpartner Oy ja Vapo Oy ovat allekirjoittaneet laajan käyttö- ja kunnossapitopalvelusopimuksen. Sopimus tulee voimaan tammikuussa 2010.
Sopimus koskee Vapon Haukinevalla (Peräseinäjoki), Kaskisissa, Kärsämäellä, Turengissa, Vilppulassa ja Ylistarossa sijaitsevia pellettitehtaita, Haapavedellä ja Ilomantsissa sijaitsevia pelletti-/voimalaitoskombilaitoksia sekä useita lämpökeskuksia Suomessa.

Maintpartner vastaa jatkossa myös Vapon Forssassa, Sotkamossa ja Lieksassa sijaitsevien voimalaitosten kunnossapidosta.

Sopimuksen allekirjoittamisen myötä tuotantolaitoksilla työskentelevät vapolaiset siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Maintpartnerille.

Sopimuksen tavoitteena on entisestään parantaa Vapon tuotantolaitosten tuottavuutta yhdistämällä Vapon vahvaa tuotanto-osaamista Maintpartnerin käyttö- ja kunnossapito-osaamiseen.

-Vapo haluaa keskittyä bioenergialiiketoimintojen kehittämiseen. Nyt Maintpartnerin kanssa tehdyllä yhteistyösopimuksella haemme entistä parempaa kykyä palvella asiakkaita, tehokkuutta operatiiviseen toimintaan ja synergiaetuja. Käytön ja kunnossapidon ulkoistus mahdollistaa meille myös nopeamman liiketoiminnan kasvun. Paikalliset synergiaedut, palvelun joustavuus ja keskitetysti hoidettu yhdenmukainen toimintamalli ovat niitä perusteita, joihin yhteistyön jatkuvuutta Maintpartnerin kanssa voidaan rakentaa, kommentoi sopimuksen perusteita Vapon tuotantojohtaja Pasi Koivisto.

-Olemme iloisia siitä, että jo aiemmin aloitettu yhteistyömme Vapo Timberin kanssa johti siihen, että Vapo valitsi meidät kumppanikseen myös edellä mainittujen tuotantolaitosten käyttöön ja kunnossapitoon, sanoo Maintpartnerin varatoimitusjohtaja Juha Lepikko.

Maintpartner vastaa myös Vapo Timberin Lieksan ja Hankasalmen sahojen kunnossapidosta.

Lisätietoja:
Vapo Oy, Pasi Koivisto, johtaja, tuotanto, puhelin 040 848 6541
Maintpartner Oy, Juha Lepikko, varatoimitusjohtaja, 050 453 2035

 

Asiakastyytyväisyyskysely osoitti toimintamme parantuneen useissa kohteissa

7.12.2009

Loka-marraskuussa toteutettu Maintpartner Suomen asiakastyytyväisyyskysely osoitti toimintamme parantuneen selkeästi useissa kohteissamme.

Kysely lähetettiin sekä käyttö- ja kunnossapito- että projektiasiakkaillemme. Useassa kohteessa toimintamme oli asiakkaidemme mielestä selkeästi parantunut. Toki meillä on edelleen kohteita, joissa tarvitaan entistä enemmän panostusta toimintamme ja asiakkaan avainmittareiden edelleen kehittämiseen sekä asiakastyytyväisyystason parantamiseen.

Tulokset käydään läpi asiakkaittain viimeistään alkuvuoden aikana ja niiden perusteella kuhunkin asiakaskohteeseen rakennetaan toimenpideohjelma tärkeimmiksi todettujen kehityskohteiden toteuttamiseksi.
Asiakaskyselyyn vastanneiden kesken arvottiin Holiday Club -lahjakortti. Arpaonni suosi tällä kertaa Yaran Kokkolan tehtaan johtajaa Jyri Rantasta. Onneksi olkoon! Palkinto on toimitettu voittajalle.

Lisätietoja: Juha Lepikko, puh. 050 453 2035.

 

Maintpartner ja Metalliliitto sopuun neuvottelurauhasta - lakonuhka väistyi

15.10.2009

Maintpartner Oy ja Metallityöväen Liitto ry ovat päässeet sopuun Maintpartnerissa noudatettavan työehtosopimuksen neuvottelumenettelystä. Samalla Metalliliiton antamat lakkovaroitukset ovat rauenneet. Sopu löytyi tänään valtakunnansovittelija Esa Lonkan johdolla käydyissä neuvotteluissa.

Neuvotteluissa sovittiin, että Maintpartner soveltaa edelleen Metallityöväen Liitto ry:n ja Teknologiateollisuus ry:n välillä 9.9.2009 tehtyä ja 1.10.2009 voimaan tullutta työehtosopimusta, kunnes työtuomioistuin on antanut päätöksensä Maintpartnerissa noudatettavasta työehtosopimuksesta. Tänä aikana osapuolet pidättäytyvät kaikista toisiaan kohtaan kohdistuvista työtaistelutoimenpiteistä.
Maintpartner on 5.10.2009 vienyt työehtosopimuskiistan työtuomioistuimen käsiteltäväksi ja päätöstä odotetaan lähipäivinä.

Työtuomioistuimen päätöksen jälkeen Maintpartner ja liitot käsittelevät asiaa uudelleen. Tänä aikana Maintpartner ei muuta sovellettavaa työehtosopimusta ja osapuolet pidättäytyvät toisiaan kohtaan kohdistuvista työtaistelutoimenpiteistä.

Työriita sai alkunsa, kun Maintpartner vaihtoi työnantajaliittoaan Teknologiateollisuudesta Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry:hyn, jolla on Sähköliiton kanssa neuvoteltu huolto- ja kunnossapitopalveluiden työehtosopimus.

Lisätietoja: Jouko Latvakangas, puh. 050 453 2760

 

Metalliliitto uhkaa Maintpartneria työtaistelutoimilla

2.10.2009

Metalliliitto on tänään 2.10.2009 ilmoittanut työtaistelutoimista teollisuuden kunnossapitoyhtiö Maintpartneria vastaan. Metalliliiton tiedotteen mukaan Maintpartnerin toimipaikoilla työskentelevät Metalliliiton jäsenet menevät lakkoon 19.10.2009 klo 6.00 ja palaavat työpaikoilleen 20.10.2009 klo 6.00. Metalliliitto perustelee työtaistelutoimiaan Maintpartnerissa noudatettavalla työehtosopimuksella.

Maintpartner on 1.6.2009 vaihtanut työnantajaliittoaan Teknologiateollisuudesta Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry:hyn, jolla on Sähköliiton kanssa neuvoteltu huolto- ja kunnossapitopalveluiden työehtosopimus.

- Teollisuuden kunnossapito on vähitellen muotoutumassa omaksi toimialakseen, minkä johdosta olemme siirtyneet alamme erityisvaatimukset huomioivaan työehtosopimukseen. Työvoimavaltaisena yrityksenä kilpailukykyymme vaikuttaa oleellisesti se, kuinka hyvin pystymme esimerkiksi työvoimasuunnittelussa ottamaan huomioon toimialamme erityispiirteitä, sanoo Maintpartnerin toimitusjohtaja Jouko Latvakangas.

Työnantajaliiton vaihtumisen myötä Teknologiateollisuuden ja Metallityöväenliiton välinen työehtosopimus vaihtui Huolto- ja kunnossapitopalveluiden työehtosopimukseksi, joka tuli Maintpartnerissa voimaan 1.10.2009.

- Käsityksemme mukaan myös nykyinen Huolto- ja kunnossapitopalveluiden työehtosopimus, kuten aiemmin Metallin työehtosopimus, koskee kaikkia Maintpartnerin työntekijöitä riippumatta siitä, mihin liittoon työntekijä itse on järjestäytynyt.

- Olemme kuitenkin päättäneet viedä asian heti maanantaina työtuomioistuimen käsiteltäväksi, jotta saamme lopullisen varmistuksen toimiemme oikeellisuudesta, sanoo Latvakangas. Tulemme sopimaan asiakkaidemme kanssa ensitilassa toimenpiteistä, jotta asiakkaillemme aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa, jos mahdollinen lakko toteutuu.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, toimitusjohtaja Jouko Latvakangas, puh. 050 453 2760

Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry on yksi kahdeksasta jäsenliitosta Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n alaisuudessa toimivassa Palvelualat ry:ssä.

 

Monipuoliset hitsauspalvelut teollisuus- ja voimalaitoksille

22.6.2009

Valmistamme tilaustyönä säiliöitä, painelaitteita, putkiston osia ja putkistojen esivalmisteita.

Hitsaamme erikoismateriaaleja, valmistamme teräsrakenteita ja teemme muita hitsaustöitä, jotka eivät edellytä ilmoitetun laitoksen mukana oloa. Lisäksi teemme monipuolisia korjaushitsauksia.

Painelaitetyöt ja putkistot

Asennus- ja hitsaustoimintaamme kuuluvat painelaitteiden ja teollisuusputkistojen ohella maa- ja nestekaasuputkistot. Erilaisten siirtoputkistojen valmistuksen sekä muutos ja korjaustöiden lisäksi tyypillisiä painelaitetöitä ovat mm. kattiloihin liittyvät korjaukset sekä venttiilien ja pumppujen vaihdot niihin liittyvine putkistomuutoksineen.

Vaativissa hitsaustöissä toimivat hitsaajamme pätevöitetään PED:n mukaisesti ilmoitetun laitoksen valvonnassa. Hitsaajien pätevyydet kattavat laajan materiaaliryhmittelyn.
Asiakkaitamme ovat muun muassa voimalaitokset, paperi-, puunjalostus-, rakennusaine-, metalli- ja kemianteollisuuden yritykset.

Hitsaustoimintamme vastaa SFS-EN ISO 3834-2 mukaisia vaatimuksia.

Jos haluat tietää lisää hitsauspalveluistamme, ota yhteyttä hitsauskoordinaattori Hannu Kortepuroon, puh. 050 453 1624, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähimpään toimipaikkaamme (kts. Yhteystiedot).

 

L&T Recoilin uuden jäteöljyn regenerointilaitoksen kunnossapito Maintpartnerille

15.6.2009

Maintpartner Oy ja L&T Recoil Oy ovat tehneet Haminaan parhaillaan valmistuvan jäteöljyn regenerointilaitoksen kunnossapitoa koskevan sopimuksen.

Laitoksella käsitellään vuodessa noin 60000 tonnia käytettyä voiteluöljyä, joka on peräsin pääasiassa Suomesta ja lähialueilta. Laitos on ainoa laatuaan Suomessa

Maintpartner on ollut laitoksen rakentamisprojektissa tiiviisti mukana mm. laite- ja putkiasennuksissa. Kunnossapitosopimus on jatkoa rakentamisaikaiselle yhteistyölle.

Kesäkuun alussa voimaan tullut kunnossapitosopimus koskee mekaanista kunnossapitoa ja sitä voidaan myöhemmin laajentaa myös muille kunnossapidon osa-alueille. Lisäksi asennushenkilöstöä käytetään tarpeen mukaan mekaanisten muutosten tekemiseen.

Sopimus vahvistaa Maintpartnerin palvelutarjontaa Haminan alueella ja antaa L&T Recoil Oy:lle mahdollisuuden hyödyntää jatkossa myös Maintpartnerin turvallisuus- ja kehittämisresursseja.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, aluejohtaja Markku Simola, puh. 050 454 6605
L&T Recoil Oy, toimitusjohtaja Juha Kokko, puh. 0400 137 483

 

Maintpartner modernisoi Vanajan varavoimalaitoksen sähköjärjestelmät

12.6.2009

Maintpartner on valittu urakoitsijaksi Hämeenlinnassa sijaitsevan Fingrid Oyj:n Vanajan varavoimalaitoksen sähköjärjestelmien modernisointiin. Vanajan varavoimalaitos on 50 MW:n kaasuturbiinilaitos, jolla tuotetaan sähköä vakavissa verkkohäiriötilanteissa ja verkon kuormituspiikkien aikana.

Laajassa modernisointiurakassa uusitaan koko voimalaitoksen prosessisähköistys, rakennus- ja tasasähkökeskukset, 10 kV:n generaattorikatkaisijakojeisto ja jarruvastuskojeisto, varavoimalaitoksen omakäyttömuuntajat sekä rakennetaan 20 kV:n erotinasema voimalaitoksen varasyöttöyhteyksiä varten.

Työt laitoksella alkavat elokuun lopussa ja valmistuvat joulukuussa 2009.

Lisätietoja:
Maintpartner Oy, Markku Leinonen, 046 851 6195
Maintpartner Oy, Jani Toivonen, 050 454 4553
Fingrid Oyj, Jarmo Hämäläinen, 040 3551716

 

Maintpartnerille Vapo Timberin Hankasalmen sahan kunnossapito

8.6.2009

Vapo Timber Oy ja Maintpartner Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Vapo Timberin Hankasalmella sijaitsevan sahan kunnossapidosta. Kunnossapitovastuu ja -henkilöstö siirtyvät Maintpartnerille 1.8.2009.
Maintpartner on vuoden 2008 syyskuusta lähtien vastannut myös Vapo Timberin Lieksassa sijaitsevan Kevätniemen sahan kunnossapidosta.

- On hienoa, että toimintamme ja hyvä yhteistyömme Lieksassa vakuutti myös Hankasalmen sahan ulkoistamaan kunnossapitonsa meille. Toivomme yhteistyön jatkuvan yhtä hyvissä merkeissä kuin tähänkin asti, sanoo Maintpartnerin varatoimitusjohtaja Juha Lepikko.

- Pystymme tarjoamaan Vapo Timberille täyden hyödyn aluemallistamme, jossa hyödynnämme tehokkaasti Jyvässeudulla sijaitsevien eri toimipaikkojemme erikoisosaamisia ja henkilöresursseja. Erityisesti joustava henkilöresurssien käyttö tuo etuja molemmin puolin, kertoo Maintpartnerin Keski-Suomen aluejohtaja Raimo Huhtala.

- Uskon yhteistyön johtavan uusien, tehokkaiden toimintatapojen käyttöönottoon ja tuovan uutta pontta erityisesti kunnossapidon kehittämiseen, valottaa Vapo Timberin Hankasalmen sahanjohtaja Ari Ronkainen odotuksiaan yhteistyöltä.

Lisätietoja:
Ari Ronkainen, johtaja, Vapo Timber Oy, Hankasalmen saha, puh. 020 790 5560
Raimo Huhtala, aluejohtaja, Maintpartner Oy, puh. 046 851 5964

 

Maintpartnerille sopimus Sun Chemical Oy:n kanssa

1.6.2009

Maintpartner ja painovärejä valmistava Sun Chemical Oy ovat tehneet mekaanista kunnossapitoa koskevan kokonaisvaltaisen kunnossapitosopimuksen. Kesäkuun alussa voimaan tullut sopimus koskee Sun Chemicalin Espoossa ja Vantaalla sijaitsevia tehtaita.

Sopimukseen kuuluu myös kunnossapitojärjestelmän toimitus ja käyttöönotto.

Sun Chemical Oy on Suomen suurin alan yritys ja kuuluu Sun Chemical-konserniin, joka on maailman suurin graafisen teollisuuden painovärien ja pigmenttien valmistaja.

Lsätietoja:
aluejohtaja Martti Kautto, puh. 050 453 2678

 

Sopimus vesi- ja viemäriverkoston käytöstä ja kunnossapidosta ruotsalaisen Lidingön kunnan kanssa

27.4.2009

Maintpartner AB ja Lidingön kunta ovat tehneet sopimuksen vesi- ja viemärilaitteistojen käytöstä ja kunnossapidosta. Sopimus sisältää esimerkiksi vesi- ja viemäripumppaamojen sekä johtoverkon käytön ja kunnossapidon sekä vesimittareiden vaihdot ja muut niihin liittyvät palvelut Lidingössä.

"Kunnallistekniset palvelut ovat kiinnostava ja kasvava markkina. Pidämme sopimusta läpimurtona, sillä olemme panostaneet pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa juuri tällä toimialalla. Odotamme pitkäjänteistä ja menestyksekästä yhteistyötä Lidingön kunnan kanssa", kertoo Maintpartnerin Tukholman alueen vetäjä Karl Stavaeus.

Lidingö on saari, joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Lidingössä on n. 42 700 asukasta.

Lisätietoja: Maintpartner AB, Karl Stavaeus, +46 (0)10 480 72 27

 

Sopimus Uponorin kanssa jatkuu

14.4.2009

Maintpartner ja Uponor Suomi Oy ovat jatkaneet kokonaisvaltaista kunnossapitosopimustaan. Nastolan tehdasta koskeva sopimus on alkanut jo vuonna 1992 ja on yhtiömme pitkäaikaisimpia sopimuksia. Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor valmistaa lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.

Lisätietoja: Maintpartner Oy, aluejohtaja Markku Simola

 

Dynean ja Maintpartnerin kumppanuus jatkuu

19.3.2009

Dynea Chemicals Oy ja Maintpartner Oy jatkavat kunnossapitokumppanuutta Haminassa ja Kiteellä. Uusi sopimus on tullut voimaan 1.3.2009. Sopimus on jatkoa Haminassa jo vuonna 1989 ja Kiteellä vuonna 1998 alkaneelle yhteistyölle.

Lisätietoja:Markku Simola, aluejohtaja, Maintpartner Oy, puh. 050 454 6605Kari Kohvakka, aluejohtaja, Maintpartner Oy, puh. 040 823 2563Juha Jylhä, hankintajohtaja, Dynea Chemicals Oy, puh.

 

Maintpartner ja Kemira kunnossapitosopimukseen Vaasassa

29.1.2009

Maintpartner Oy ja Kemira Oyj ovat tehneet Kemiran Vaasan tehtaita koskevan kokonaisvaltai-sen kunnossapitosopimuksen. Kunnossapitovastuu ja nykyinen kunnossapitohenkilöstö siirtyvät Maintpartnerille helmikuun 2009 alussa.
Teollisuuden kunnossapitoon ja projektitoimintaan erikoistuneen Maintpartnerin asiakastoimialoja ovat muun muassa elintarvike-, metalli-, metsä- ja kemianteollisuus, joista kemiateollisuus on suurin.

"Maintpartnerin vahva näyttö kemianalan kunnossapidon osaamisesta oli yksi yhteistyökumppanin valintaan vaikuttaneista tekijöistä", kertoo Kemiran Oyj:n Vaasan tehtaiden tehtaanjohtaja Jani Lösönen.

"Vaasan toimintojen kasvaessa voimme toimittaa nyt tehdyn sopimuksen vaatimat kunnossapitopalvelut ja tarjota lisäksi kilpailukykyisiä palveluja myös muille Vaasan alueen teollisuusasiakkaille", toteaa Maintpartnerin aluejohtaja Raimo Huhtala.

Sopimuksen myötä Maintpartnerin asema kunnossapitopalvelujen toimittajana Vaasan seudulla vahvistuu merkittävästi. Maintpartnerilla on jo ennestään yksi toimipiste Vaasassa, samoin lähi-alueilla Seinäjoella, Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Kaikkiaan yhtiöllä on yli 30 toimipistettä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja:
Kemira Oyj, Vaasan tehtaat, tehtaanjohtaja Jani Lösönen, puh. 050 341 7196
Maintpartner Oy, aluejohtaja Raimo Huhtala, puh. 046 851 5964

 

Maintpartner vahvistaa pohjoismaista organisaatiotaan, Tuomo Rönkkö konsernijohtajaksi

13.1.2009

Maintpartner Oy uudistaa organisaatiotaan pohjoismaisen kasvustrategiansa tukemiseksi. Yhtiön konsernijohtajaksi on nimitetty 13.1.2009 alkaen Tuomo Rönkkö. Hän tulee myös Maintpartner Oy:n merkittäväksi omistajaksi Capirec Oy:n kautta. Capirec Oy on liiketoiminnan kehitys- ja palveluyhtiö, jonka resursseja tullaan hyödyntämään Maintpartner-konsernin kasvustrategian toteuttamisessa.

Uuden organisaatiorakenteen myötä Suomen ja Ruotsin liiketoiminnat eriytetään omiin maaorganisaatioihinsa. Maintpartnerin nykyinen toimitusjohtaja Jouko Latvakangas jatkaa Maintpartner Suomen toimitusjohtajana ja Maintpartner Ruotsin toimitusjohtajana toimii Roger Sundemo. Molemmat raportoivat Tuomo Rönkölle.

Maintpartner irtautui itsenäiseksi yritykseksi Fortum Servicestä marraskuussa 2006 ja on sen jälkeen toteuttanut kahdeksan yrityskauppaa Suomessa ja Ruotsissa ja lisäksi laajentanut toimintaansa merkittävästi useiden uusien kunnossapitosopimusten kautta.

"Yhtiön strategisena tavoitteena on jatkaa kannattavaa kasvua, kehittää toimintaa ja turvata korkealaatuinen asiakaspalvelu. Tuomo Rönkkö tuo yhtiöön vahvaa kokemusta pohjoismaisen yrityksen strategisten kasvuhankkeiden toteuttamisesta ja hallinnosta. Samalla uusi rakenne mahdollistaa sen, että Jouko Latvakankaan ja Roger Sundemon arvokas kokemus ja resurssit saadaan täysimääräisesti liiketoiminnan käyttöön asiakkaidemme palvelemiseksi", sanoo Maintpartnerin hallituksen puheenjohtaja Esko Mäkeläinen.

"Kunnossapidon ulkoistaminen jatkaa voimakasta kasvuaan Pohjoismaissa. Vahvat, itsenäiset maaorganisaatiot ja Maintpartnerin osaava henkilöstö ovat tekijöitä, joiden avulla voimme kasvattaa Maintpartnerista merkittävän vaikuttajan kunnossapitopalvelujen markkinoilla", sanoo Tuomo Rönkkö.

"Kunnossapidon kysynnässä ja palveluodotuksissa on huomattavia maakohtaisia eroja. Yrityksen koon kasvaessa pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja entistä monipuolisemmin, kun keskitymme maakohtaisen palvelutarjontamme kehittämiseen", toteavat Jouko Latvakangas ja Roger Sundemo.

Lisätietoja:
Esko Mäkeläinen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 564 0367
Tuomo Rönkkö, konsernijohtaja 13.1.2009 lähtien, puh. 050 387 6120
Jouko Latvakangas, toimitusjohtaja, Maintpartner Suomi, puh. 050 453 2760
Roger Sundemo, toimitusjohtaja, Maintpartner Ruotsi, puh. +46 70 181 66 15

 

Maintpartnerin ja Metso Foundries Jyväskylän yhteistyö jatkuu

5.1.2009

Maintpartner Oy ja Metso Foundries Jyväskylä Oy ovat jatkaneet kunnossapitosopimustaan.

Uusittu sopimus sisältää Metson Jyväskylän valimon tuotantolaitteiden parantavan ja korjaavan kunnossapidon sekä käynnissäpidon varmistamisen. Lisäksi Maintpartner tarjoaa Metson valimolle projekti- ja suunnittelupalveluita.
Sopimus vahvistaa teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneen Maintpartnerin asemaa Jyväskylän Rautpohjan teollisuusalueella.

Lisätietoja:
Metso Foundries Jyväskylä Oy, toimitusjohtaja Pasi Mäkinen, puh. 040 747 3358
Maintpartner Oy, aluejohtaja Raimo Huhtala, puh. 046 851 5964
Maintpartner Oy, paikallispäällikkö Tuomo Varjoranta, puh. 050 567 2010