Uutiset 2010

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Johan Westermarck Maintpartner Suomen maajohtajaksi

1.10.2010

Johan Westermarck on nimitetty Suomen maajohtajaksi 1.10.2010 alkaen. Tällä hetkellä Westermarck toimii Länsi-/Pohjois-Suomen liiketoimintajohtajana. Sitä ennen hän oli Maintpartner Ruotsin maajohtajana.

Lisätietoja: Tuomo Rönkkö, 050 3876 120

 

Maintpartner Group Oy:n organisaatio

1.10.2010

Maintpartner Group Oy perustettiin 1.7.2010 selkeyttämään Maintpartnerin rakennetta. Tuomo Rönkkö jatkaa konsernijohtajana sekä Tero Jussila talousjohtajana. Harri Hassel vastaa konsernin M&A-toiminnoista. Tommi Kajasoja on nimitetty Business Development -toimintojen johtajaksi ja Laura Kauppinen Corporate Development -toimintojen johtajaksi.
Lisätietoja: Tuomo Rönkkö, 050 3876 120

 

Maintpartnerille VAASAN-konsernin kunnossapito Suomessa

22.6.2010

Maintpartner Oy ja VAASAN Oy ovat tehneet laajan kunnossapitosopimuksen, joka koskee VAASAN-konsernin Kotkan ja Joutsenon tuotantolaitoksia sekä 12 leipomoa Suomessa. Sopimuksen osana VAASAN Oy:n kunnossapitoliiketoiminta luovutetaan Maintpartner Oy:lle. VAASAN Oy:n kunnossapitohenkilöstö siirtyy Maintpartner Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

-Tulemme jatkossa keskittämään Suomen kunnossapitotoimintamme yhdelle kumppanille, joka on Maintpartner Oy. Siirrymme samassa yhteydessä myös yhden kunnossapitojärjestelmän käyttäjäksi. Näillä toimenpiteillä vahvistamme kunnossapitotoimintojemme edelleen kehittämistä sekä laajennamme kunnossapitomme tukiverkostoa, kertoo VAASAN Oy:n kunnossapitopäällikkö Markku Jääskeläinen.

Kunnossapitovastuu siirtyy Maintpartnerille vaiheittain 1.9.2010 alkaen.

- Porrastuksella varmistamme kunnossapitotoimintojen hallitun haltuunoton ja kehitystoiminnan systemaattisen käynnistämisen, kertoo liiketoimintajohtaja Markku Simola Maintpartnerilta.

- Yhtiömme historian ensimmäiset teollisuuden kunnossapitoasiakkuudet olivat elintarviketeol-lisuudessa 1990-luvun alussa - ja useimmat niistä jatkuvat edelleen. Asiakaspysyvyyden suurimpina syinä ovat olleet vahva, yhteinen panostus tuottavuuden parantamiseen ja kustannustehokkuuden kehittämiseen. Uskon, että nämä luovat vahvan perustan myös nyt alkavalle kumppanuudellemme VAASAN-konsernin kanssa, toteaa varatoimitusjohtaja Juha Lepikko Maintpartnerilta.

Lisätietoja:
VAASAN Oy, kunnossapitopäällikkö Markku Jääskeläinen, 040 5735187
Maintpartner Oy, liiketoimintajohtaja Markku Simola, 050 454 6605

 

Fortumin Nokian voimalaitoksen käyttö ja kunnossapito Maintpartnerille

5.5.2010

Maintpartner ja Fortum ovat tehneet kokonaisvaltaisen käyttö- ja kunnossapitosopimuksen, joka koskee Fortumin Nokialla sijaitsevaa sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitosta.
Voimalaitoksessa työskentelee 16 henkilöä, jotka siirtyvät Maintpartnerin palvelukseen 1.6.2010.

Fortum osti Nokian voimalaitoksen tammikuussa 2010. Tuotantojohtaja Kosti Rautiainen Fortumin lämpöliiketoiminnasta kertoo, että uutena omistajana Fortum haluaa aktiivisesti kehittää Nokian voimalaitoksen toimintaa entistä kilpailukykyisempään suuntaan.

- Asiakkaidemme kannalta tämän sopimuksen tärkeimpiä tavoitteita ovat ylläpitää nykyinen hyvä käyttövarmuus ja parantaa tuotannon energiatehokkuutta. Uudessa joustavassa toimintamallissa hyödynnämme paikallisen kumppanin osaamista sekä resursseja optimaalisella tavalla, kertoo Rautiainen.

Maintpartnerin toimipisteet Pirkanmaalla sijaitsevat Nokialla ja Ikaalisissa.

- Uskomme, että Maintpartner vahvana paikallisena toimijana pystyy kehittämään toimintaa joustavampaan ja kokonaistehokkaampaan suuntaan. Lisäksi yhtiömme vahva panostus käyttö- ja erityisesti kunnossapitoprosessien kokonaisvaltaiseen tehostamiseen antaa asiakkaallemme merkittävää lisäarvoa, sanoo Maintpartnerin liiketoimintajohtaja Raimo Huhtala.

Lisätietoja:
Maintpartner, Raimo Huhtala, liiketoimintajohtaja, Keski-Suomi, puh. 046 851 5964
Fortum, Kosti Rautiainen, tuotantojohtaja,
Heat-divisioona, Suomi, puh. 040 525 3959

 

Tommi Kajasoja Ruotsin maajohtajaksi

26.3.2010

Tommi Kajasoja on nimitetty Maintpartner Ruotsin maajohtajaksi sekä Maintpartner Ab:n toimitusjohtajaksi 12.4.2010 alkaen.

Tommin nykyiseen tehtävään, Länsi-/Pohjois-Suomi ja kemianteollisuus liiketoimintayksikön liiketoimintajohtajaksi, on nimitetty Johan Westermarck samasta päivästä, 12.4.2010, alkaen. Johan on aiemmin toiminut Maintpartner AB:n maajohtajana.

Lisätietoja: Tuomo Rönkkö, puh. 050 3876120