Uutiset 2012

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Maintpartnerille sopimus puolalaisen helikopterivalmistajan kanssa

25.10.2012

Maintpartner ASI ja puolalainen helikopterivalmistaja PZL-Świdnik ovat tehneet sopimuksen yhtiön tuotantolaitteiden ja kiinteistön kunnossapidosta, mukaan luettuna varaosat ja alihankinta.
Sopimuksen kesto on yli viisi vuotta ja se on suurin yksittäinen Maintpartner ASIn tekemä sopimus Puolassa.
PZL-Świdnikin henkilöstön määrä on 3,500. Yhtiö sijaitsee lähellä Lublinin kaupunkia. PZL- Świdnik on osa italialaista AgustaWestland-konsernia.

Lisätietoja:
Grzegorz Siodłowski, Maintpartner Puola, +48 663 486 217
Jouko Latvakangas, Maintpartner Group, 050 453 2760

Maintpartner on pohjoismainen teollisuuden kunnossapito- ja käyttöpalveluja toimittava yritys. Olemme teollisuuden ja julkisen sektorin teknisten prosessien käytettävyyden hallinnan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Visiomme on olla toimialamme edelläkävijä ja Itämeren alueen johtava teknisiä palveluja tarjoava yritys.
Maintpartner Groupin henkilöstön määrä on noin 1750 ja vuotuinen liikevaihto noin 150 miljoonaa euroa. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Virossa. Maintpartner Groupin omistavat johto ja CapManin hallinnoimat rahastot. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi.
Maintpartnerin henkilöstön määrä Puolassa on noin 250 ja liikevaihto noin PLN 35 miljoonaa. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.pl.
PZL-Świdnik on Puolan ainoa helikopteritoimittaja, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa omia helikoptereita. Yhtiöllä on oma tutkimus- ja kehityskeskus. PZL- Świdnik on Puolan suurin ilmailuteollisuusyritys, henkilöstön määrä on 3500. Yhtiö on ollut osa italialaista AgustaWestland-konsernia vuodesta 2010 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.pzl.swidnik.pl.

Orion tehostaa kunnossapitoaan yhteistyöllä Maintpartnerin kanssa

8.10.2012

Maintpartner Oy on allekirjoittanut uuden, usean vuoden mittaisen kunnossapidon palvelusopimuksen Orion Oyj:n kanssa. Sopimus astuu voimaan 1.11.2012 ja koskee Orion Oyj:n Espoon tuotantolaitosta, jonka kunnossapidon korjaamotoimintoja Maintpartner on valittu hoitamaan.

- Haluamme varmistaa laadukkaan ja joustavan kunnossapidon osaamisen saatavuuden tuotantolaitoksellamme Espoossa valitsemalla alan osaajan kumppaniksemme, valottaa Orion Oyj:n Klaus Sundholm yhteistyösopimuksen taustaa.

- Sopimus on tärkeä askel Maintpartnerille laajentuessamme pääkaupunkiseudulla. Sopimus parantaa entisestään kykyämme tarjota alueen asiakkaillemme sekä päivittäis- että erikoiskunnossapitopalveluja joustavasti ja kustannustehokkaasti, kertoo Maintpartner Oy:n liiketoimintajohtaja Markku Simola.

Lisätietoja:
Klaus Sundholm, 050 966 5836 / Indirect Purchasing, Orion Oyj
Markku Simola, 050 454 26605/ liiketoimintajohtaja, Maintpartner Oy

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler® keuhkolääkkeet. Orionin liikevaihto vuonna 2011 oli 918 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 400 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Maintpartner ostaa ruotsalaisen Öhbergs Pumpservice AB:n

14.9.2012

Maintpartner on ostanut Ruotsin Huddingessa sijaitsevan Öhbergs Pumpservice AB:n. Yhtiön henkilömäärä on noin 15 ja liikevaihto SEK 35 miljoonaa.
Öhbergs Pumpservice AB:lla on laaja kokemus pumppuhuolloista, ennakoivasta kunnossapidosta sekä pumppujen ja pumppuasemien asennuksesta.
Yrityskauppa on Maintpartnerin kasvustrategian mukainen ja vahvistaa yhtiön erikoispalvelujen tarjontaa Ruotsissa.

Lisätietoja:
Peter Revay, maajohtaja, Maintpartner Ruotsi, +46 (0) 10 480 7277
Anders Mötsch, aluepäällikkö, Maintpartner Ruotsi, +46 (0) 10 480 71 11
Bo Svensk, toimitusjohtaja, Öhbergs Pump Service AB, +46 (0)703 47 26 67

Maintpartnerin vironkieliset nettisivut avattu

11.9.2012
Kasvustrategiansa mukaisesti Maintpartner on laajentanut toimintaansa Viroon. Operatiivisen toiminnan käynnistyessä myös vironkieliset nettisivut on avattu.
Käy tutustumassa osoitteessa www.maintpartner.ee.

Lisätietoja:
Maintpartner OÜ, Rein Posti, +372 535 44298
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maintpartner vahvistaa konsernijohtoaan

10.9.2012

Maintpartnerin strategiana on kasvaa kannattavasti, tulla toimialansa roolimalliksi ja laajentua kansainvälisesti. Olemme menestyksekkäästi toimineet strategiamme mukaisesti. Hyvän kehityksen jatkamiseksi ja varmistaaksemme oman ja asiakkaidemme kilpailukyvyn ja menestyksen myös tulevina vuosina vahvistamme Maintpartner-konsernin johtoryhmää.
Seuraavat konsernin johtoryhmän nimitykset on tehty 10.9.2012 alkaen:

Johan Westermarck jatkaa sekä konsernin toimitusjohtajana että Suomen maajohtajana ja Peter Revay Ruotsin maajohtajana. Puolassa vetovastuu siirtyy paikallisiin käsiin: Puolan maajohtajaksi on nimitetty Grzegorz Siodlowski. Jouko Latvakangas jatkaa konsernin asiantuntijatehtävissä. Tommi Kajasoja keskittyy Erikoispalvelut-liiketoimintaan ja Viron toimintojen käynnistämiseen. Tero Jussila jatkaa konsernin talousjohtajana ja Laura Kauppinen konsernin kehitysjohtajana. Juha Lepikko on nimitetty vastaamaan konsernin myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä, Otto Tarkiainen konsernin palvelutarjooman kehityksestä ja materiaalihallinnosta. Jukka Kallioniemi on nimitetty vastaamaan konsernin business control -toiminnosta. Harri Hassel jatkaa M&A -toiminnon asiantuntijana. Kaikilla uusilla konsernin johtoryhmän jäsenillä on Maintpartner-tausta.


Lisätietoja:
Johan Westermarck, konsernijohtaja, puh. 050 339 7972

Muutoksia Maintpartner Suomen organisaatioon

7.9.2012

Maintpartner Suomi on jatkanut strategian mukaista kasvua. Kasvaneen liiketoiminnan myötä vahvistamme linjaorganisaatiota sekä tukitoimintojamme palvellaksemme nykyistä ja tulevaa asiakaskuntaamme entistä tehokkaammin.

1.9.2012 alkaen Suomen liiketoiminta on jaettu viiteen liiketoiminta-alueeseen nykyisen neljän sijaan. Uudet liiketoiminta-alueet ovat Etelä-Suomi, Keski-Suomi, Länsi-/ Pohjois-Suomi ja Expert Services sekä uutena vahvana kasvualueena Lounais-Suomi. Tukitoimintoja vahvistetaan kehityksen, hankinnan, talouden ja HR toimintojen osalta.

Seuraavat Maintpartner Suomen johtoryhmätason nimitykset ovat astuneet voimaan 1.9.2012:

Sami Liiri on nimitetty uuden Lounais-Suomen alueen liiketoimintajohtajaksi. Aiemmin Sami on toiminut Maintpartner Suomen myynnin ja integraatioiden tehtävissä, sekä Hub Satakunnan aluepäällikkönä keväästä 2012 lähtien. Lounais-Suomen liiketoiminta-alueeseen kuuluvat alussa nykyisen Hub Satakunnan asiakkuudet.

Helinä Marjamaa jatkaa tehtävässään Länsi-/ Pohjois-Suomen liiketoimintajohtajana ja Markku Simola Etelä-Suomen liiketoimintajohtajana.

Jani Muilu on nimitetty Keski-Suomen alueen liiketoimintajohtajaksi. Jani hoitaa toistaiseksi myös HUB-jyvässeudun ja KS-suunnittelun aluepäällikön tehtäviä oman toimensa ohella.

Tommi Kajasoja ottaa operatiivisen vastuun myös erikoispalvelut liiketoiminnasta Suomessa ja jatkaa Maintpartner Expert Services Oy toimitusjohtajana.

Raimo Huhtala on nimitetty Maintpartner Suomen hankintatoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Aikaisemmin Raimo on toiminut Keski-Suomen liiketoimintajohtajana.

Otto Tarkiainen on nimitetty kehitysjohtajaksi vastaamaan Maintpartner Suomen kehitystoiminnoista.

 

Maintpartner ja VAASAN laajentavat yhteistyötään: Maintpartner laajentaa kunnossapitopalveluitaan Viroon

9.8.2012

Maintpartner ja VAASAN-konserni ovat allekirjoittaneet kunnossapitosopimuksen koskien VAASAN tuotantolaitosta Virossa. Sopimus kattaa VAASAN uuden toimipisteen Sauessa, lähellä Tallinnaa. Kunnossapitosopimus alkaa 1.9.2012.

"Tämä sopimus laajentaa Maintpartnerin ja VAASAN yhteistyötä Suomesta ja Ruotsista Viroon. Sopimus mahdollistaa jo kehitettyjen ja käytössä olevien toimintatapojen soveltamista uuteen tuotantolaitokseen", sanoo Lenita Ingelin VAASAN-konsernista.

Maintpartnerille sopimus merkitsee jalansijaa Virossa ja se edesauttaa Maintpartnerin laajentumista Itämeren alueella. Maintpartner tulee toimimaan Virossa nimellä Maintpartner OÜ.

Tommi Kajasoja Maintpartner-konsernista ottaa vastuun toiminnan käynnistämisestä Virossa. "Tämä sopimus on hyvä esimerkki Maintpartnerin kasvustrategiasta, jossa laajennamme toimintaamme uusiin maihin jo olemassa olevien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tavoitteemme myös Baltiassa on kasvaa johtavaksi kunnossapito- ja käyttöpalveluiden toimittajaksi", Tommi Kajasoja kertoo.

Lisätietoja:
Tommi Kajasoja, Maintpartner Group, 046 851 5963
Lenita Ingelin, VAASAN Group, 040 589 1401

Maintpartner Group on Pohjoismaiden johtavia teollisuuden käyttö- ja kunnossapito- sekä projektipalvelujen toimittajia. Henkilöstön määrä on noin 1 750 ja liikevaihto noin 150 miljoonaa euroa. Maintpartner on CapManin hallinnoimien rahastojen ja johdon omistama yritys. www.maintpartner.com
Kansainvälinen leivonnan edelläkävijä VAASAN on yksi merkittävimmistä leipomoalan toimijoista Pohjois-Euroopassa. Se on johtava leipomoalan toimija ja leivonnaispakasteiden osaaja kotimarkkina-alueellansa Pohjoismaissa ja Baltiassa. VAASAN on myös suurin hapankorppujen ja toiseksi suurin näkkileivän valmistaja maailmassa. Vuonna 2011 sen liikevaihto oli noin 408 miljoonaa euroa, konsernin työllistäessä noin 2730 henkilöä. www.vaasan.com

 

Boliden Harjavalta Oy on valinnut Maintpartner Oy:n ja Insta Automation Oy:n Huippukumppaniksi 2012

31.7.2012

Boliden Harjavalta Oy julkisti 19.7.2012 valintansa tämän vuoden Huippukumppaniksi. Monien hyvien ehdokkaiden joukosta valituksi tuli Maintpartner Oy ja Insta Automation Oy, jotka ovat yhteistyössä vastanneet Bolidenin Harjavallan ja Porin tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta syyskuusta 2011 alkaen. Huippukumppanin valinta suoritettiin Boliden Harjavallan kaikkien eri henkilöstöryhmien tekemien toimittaja-arviointipalautteiden pohjalta.
Boliden Harjavalta Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkosen mukaan valintaan vaikutti avoin ja eteenpäin vievä yhteistyö Maintpartnerin ja Instan kanssa. Yritysten henkilökunnat ovat vahvasti sitoutuneet sekä päivittäisen kunnossapidon tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen toteutukseen että tarvittavan, pitkäjänteisen muutoksen läpivientiin Boliden Harjavalta Oy:n Harjavallan ja Porin tuotantolaitosten kunnossapidossa.

"Olemme kevään 2012 aikana laatineet 5-vuotisen kunnossapitostrategian yhdessä Maintpartnerin ja Instan kanssa ja uskomme Huippukumppani -tunnustuksen kannustavan tämän konkreettisen ja haasteellisen strategian toteutuksessa", jatkaa toimitusjohtaja Jyrki Makkonen.

"Haluamme kiittää Harjavallan ja Porin koko henkilöstöämme erinomaisesti tehdystä työstä. Toivomme myös, että nyt asiakkaaltamme saamamme tunnustus kannustaa henkilöstöämme hyviin työsuorituksiin ja toiminnan edelleen kehittämiseen jatkossakin", toteaa Maintpartner Oy:n Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Markku Simola.

 

Ruotsalainen Lumek AB Maintpartnerin omistukseen

14.6.2012

Maintpartner on ostanut ruotsalaisen Lumek AB:n. Teollisuuden kunnossapitoyhtiö Lumek on erikoistunut korjaus- ja kunnossapitotöihin sekä hitsaus- ja konepajapalveluihin.
Yhtiö sijaitsee Landskronassa, ja henkilöstön määrä on noin 20.

Yrityskauppa on Maintpartnerin kasvustrategian mukainen ja vahvistaa yhtiön asemaa Etelä-Ruotsissa. Maintpartnerilla on toimintaa eri puolilla Keski- ja Etelä-Ruotsia.

Lisätietoja:
Peter Revay, maajohtaja & toimitusjohtaja, Maintpartner AB, +46 (0) 10 480 7277
Martin Johansson, aluepäällikkö, Maintpartner AB, +46 (0) 10 480 73 85
Bengt Jönsson, toimitusjohtaja, Lumek AB, +46 (0) 708 656 690

 

Johan Westermarckista Maintpartner Groupin konsernijohtaja

1.6.2012

Johan Westermarck on nimitetty Maintpartner Groupin konsernijohtajaksi 1.6.2012 alkaen. Hän hoitaa edelleen myös Maintpartner Suomen maajohtajan tehtäviä (oto). Tuomo Rönkkö jatkaa Maintpartner Groupin hallituksen puheenjohtajana.
Johan Westermarck on toiminut Maintpartnerissa useissa eri tehtävissä.
- Olen ollut hyvin tyytyväinen Johanin vakuuttavaan toimintaan Maintpartnerissa. Jätän luottavaisin mielin konsernijohtajan tehtäväni hänelle, sanoo Tuomo Rönkkö.
Johan Westermarckin tavoitteena on jatkaa yhtiön kehittämistä.

- Meillä on mahdollisuudet kehittää yhtiötämme edelleen, nostaa Maintpartner seuraavalle tasolle teollisuuden palveluyhtiönä ja tehdä meistä todellinen toimialan roolimalli, sanoo Johan Westermarck.

Lisätietoja: Tuomo Rönkkö, 050 3876 120

 

Cupori tehostaa kunnossapitoaan yhteistyöllä Maintpartnerin ja Instan kanssa

23.5.2012

Maintpartner Oy ja Insta Automation Oy ovat allekirjoittaneet uuden, pitkäaikaisen kunnossapidon palvelusopimuksen Cupori Oy:n kanssa. Sopimus astuu voimaan 4.6.2012 ja koskee Cupori Oy:n Porin tuotantolaitosta, jonka tuotantolaitteiston kunnossapitoa hoitamaan on valittu edellä mainitut kumppanit.

- Haluamme varmistaa laadukkaan ja joustavan kunnossapidon osaamisen saatavuuden tuotantolaitoksellamme Porissa valitsemalla kaksi alan huippuosaajaa kumppaneiksemme, taustoittaa Cupori Oy:n toimitusjohtaja Harri Mantila yhteistyösopimuksen taustaa.

- Sopimus on tärkeä askel Maintpartnerille laajentuessamme Porissa ja laajemmallekin Satakunnassa. Sopimus parantaa entisestään kykyämme tarjota alueen asiakkaillemme sekä päivittäis- että erikoiskunnossapitopalveluja joustavasti ja kustannustehokkaasti, kertoo Maintpartner Oy:n varatoimitusjohtaja Juha Lepikko.

- Sähköautomaation merkitys myös kunnossapidon tuloksellisuuden varmistamisessa kasvaa edelleen. Tämä sopimus osoittaa Instan strategisen vahvuuden sähköautomaation täyden palvelun toimittajana tuovan lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, toteaa Insta Automation Oy:n toimitusjohtaja Timo Lehtinen.

Maintpartner Oy:n tarjonta kattaa tuotantolaitosten kunnossapitopalvelut sekä tuotantoprosessien tuottavuuden parantamiseen tarkoitetut palvelut. Insta Automation Oy on sähköautomaatioon erikoistunut johtava teollisuus- ja prosessiautomaation toimittaja Suomessa.

Lisätietoja:
Harri Mantila, 050 3100 104 / toimitusjohtaja Cupori Oy
Juha Lepikko, 050 453 2035 / varatoimitusjohtaja Maintpartner Oy
Timo Lehtinen, 040 779 9414 / toimitusjohtaja Insta Automation Oy

Cupori Oy on osa Cupori Group Oy:tä, joka on johtava kuparisten LV-asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa sekä yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Toiminta perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Liikevaihto on noin 170 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 270. www.cupori.com

Maintpartner Oy on osa Maintpartner Groupia, joka on Itämeren alueen johtavia teollisuuden kunnossapito- ja käyttöpalvelujen toimittajia. Maintpartner Oy:n henkilöstön määrä on yli 1 200 ja liikevaihto noin 120 miljoonaa euroa. Maintpartner Group on CapManin hallinnoimien rahastojen ja johdon omistama yritys. www.maintpartner.fi

Insta Group Oy on kasvava ja kansainvälistyvä korkean teknologian konserni, jonka toimialoja ovat teollisuusautomaatio (Insta Automation Oy) sekä puolustus- ja turvallisuusteknologia (Insta DefSec Oy). Konsernin liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 700. Konsernilla on toimipaikat Tampereella, Vantaalla, Helsingissä, Muuramessa, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Harjavallassa ja Varkaudessa. www.insta.fi

 

Maintpartnerin konsernikatsaus ja tulevaisuudennäkymät

22.5.2012

Maintpartner on teollisuuden ja julkisen sektorin tuotantoprosessien käytettävyyden hallinnan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Tätä tehtävää toteuttaessamme meillä on selkeä tavoite - olla toimialamme roolimalli ja kasvaa kannattavasti Itämeren alueella.

Huolimatta vuoden 2011 levottomasta markkinatilanteesta voimme olla tyytyväisiä strategiamme toteutumiseen. Liikevaihtomme kasvoi 20 % ja jatkuvien liiketoimintojen kannattavuus parani. Suomessa kasvumme on ollut merkittävää ja olemme pitäneet tuloksentekokykymme tasaisena. Ruotsissa olemme saaneet toimintamme vakaaseen kuntoon ja kasvunäkymät siellä ovat lupaavat. Olemme myös saaneet erinomaisen jalansijan Puolassa, jossa näemme hyviä mahdollisuuksia jatkossa.

Monet parannuksista ovat olleet mahdollisia yhtiön kehittämiseen suunnattujen panostusten ansiosta. Olemme kirkastaneet Maintpartnerin toimintakonseptin ja esitelleet uuden Maintpartner-brändin. Palvelumme perustuu räätälöityjen teollisuuden palveluratkaisujen toimittamiseen yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme. Teemme sen luotettavasti ja hallitsemme erinomaisesti muutoksen toteuttamisen. Tämän konseptin mukaisesti olemme laajentaneet toimintaamme erikoispalveluihin, joiden avulla voimme luoda aiempaa enemmän lisäarvoa asiakkaillemme. Samanaikaisesti olemme kehittäneet Maintpartner Way -toimintamallia, jonka mukaisesti tuotamme palvelumme tehokkaasti alueellisissa HUB-keskuksissa. Toimimme laadukkaasti ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Maintpartner Way on sertifioitu ISO 9001 laatu-, OHSAS 18001 työterveys- ja -työturvallisuus- sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

Tulevaisuudennäkymämme ovat lupaavat. Olemme yksi avaintoimijoista teollisuuden kunnossapitopalveluissa. Kunnossapidon ulkoistaminen ja palvelujen ostaminen ulkoa ovat teollisuudessa vielä suhteellisen matalalla tasolla. Uskomme, että omalla selkeällä konseptillamme voimme vakuuttaa asiakkaamme osaamisestamme ja jatkaa kannattavaa kasvuamme.

Your business. Our focus.

Konsernin toimitusjohtaja
Tuomo Rönkkö

 

Maintpartner vahvistaa erikoispalveluiden kehitystä ja lunasti loput Teollisuuden KPP Oy:n osakkeista

16.4.2012

Maintpartner osti syksyllä 2011 osake-enemmistön Teollisuuden KPP Oy:stä. Maintpartner Group Oy ja Teollisuuden KPP Oy ovat tehneet sopimuksen jolla loput Teollisuuden KPP:n osakekannasta on siirtynyt Maintpartnerin omistukseen.
Osakekaupan myötä Teollisuuden KPP:n nimi vaihtuu Maintpartner Expert Services Oy:ksi. Tämä vahvistaa Maintpartnerin erikoispalvelut kasvustrategian toteuttamista sekä juuri julkaistua Maintpartner Expert Services alibrändiä.

Lisätietoja:
Tommi Kajasoja, johtaja, Business Development & Expert Services, Maintpartner Group Oy, puh. 046 851 5963
Johan Westermarck, toimitusjohtaja, Maintpartner Oy, puh. 050 3397972

 

Mitä ovat Maintpartnerin Erikoispalvelut?

21.3.2012

Viime vuonna Maintpartner teki strategisen päätöksen laajentaa palvelutarjontaansa erikoispalveluilla. Strategian mukaisesti Maintpartner on ottanut ensimmäiset askeleet tähän suuntaan. Suomessa Maintpartner on ostanut osake-enemmistön Teollisuuden KPP Oy:stä, Puolassa on perustettu keskitetty erikoispalvelut-liiketoimintayksikkö ja Ruotsissa on aloitettu erikoispalveluiden tarjonta valikoiduilla tuote-alueilla.

Erikoispalvelut ovat tyypillisesti teknisesti vaativampia kuin päivittäiset kunnossapitotehtävät ja niitä tarvitaan säännöllisesti, mutta harvoin. Usein erikoispalveluiden tehtävät vaativat erikoisosaamista tai lupia. Nämä voivat olla yksittäisiä asiantuntijapalveluita tietylle määritellylle tekniselle osa-alueelle, tai ratkaisuja pyrittäessä parantamaan kokonaistuottavuutta. Erikoispalveluiden työt voivat esimerkiksi olla viranomaisvaatimuksiin perustuvia laite- ja tuotantokoneiden tarkastuksia, mittalaitteiden kalibrointeja sekä muuta erillisiä huoltopalveluita kuten työstökone-, venttiili- ja hydrauliikkahuoltoa.

Tällaisen erityisosaamisen ylläpitäminen asiakkaan omassa organisaatiossa on harvoin mahdollista tai kustannustehokasta. Hyvin määritellyillä tuotteilla Maintpartnerin on mahdollista tarjota selkeitä erikoispalvelupaketteja asiakkaille. Maintpartner voi toimittaa erikoispalvelut kustannustehokkaasti yhden luukun periaatteella sekä hyödyntämällä paikallista HUB-rakennetta.


Lisätietoja:
Tommi Kajasoja, Head of Business Development, Maintpartner Group, 046 851 5963.

 

Maintpartnerin laboratorio- ja ympäristöpalvelut ovat muuttaneet uusiin tiloihin

4.1.2012

Maintpartnerin Kokkolan laboratorio- ja ympäristöpalvelut ovat muuttaneet Mesilän toimipisteestä (Vasarakuja 15) Kokkolan Suurteollisuusalueelle Ykspihlajaan (Kemirantie 1, 67900 Kokkola) täysin remontoituun entiseen Kemiran laboratorioon. Laboratorion uusi toimipiste sijaitsee Kemirantien varressa Kokkolassa. Käynti laboratorioon tapahtuu Kemirantien puoleisesta liittymästä eikä yksityisasiakkaan tarvitse kulkea teollisuusalueen portin kautta.