Godistillverkaren Cloetta litar på Maintpartners underhållskompetens

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Godistillverkaren Cloetta och Maintpartner har tecknat ett avtal på sex månader om stöd för produktionen vid Cloettas anläggning i Ljungsbro.

Avtalet innebär att Maintpartner har en underhållsledare och en tekniker på plats. Underhållsledaren planerar och bereder underhåll för en produktionslinje för chokladtillverkning bestående av 10-12 personer.

Med sin gedigna kompetens och engagemang i säkerhetsfrågor bidrar Maintpartner till att säkra kontinuiteten för produktionen vid Cloettas anläggning i Ljungsbro.

Ytterligare information:

Stefan Altkvist, platschef, Maintpartner, 072 961 07 91, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Maintpartner är ett av norra Europas marknadsledande företagen inom industriell drift och underhåll samt den ledande experten inom branschen på den nordiska energimarknaden.
Vi hjälper att minimera processtörningar och förbättra lönsamhet vid produktionsanläggningar. Vi tillhandahåller också flexibla resurser för olika projekt-, planerings- och installationstjänster. Digitaliseringen och våra lösningar baserade på artificiell intelligens har en allt starkare roll inom industriell drift och underhåll.
Maintpartnerkoncernen har cirka 1800 anställda. Omsättningen under 2017 var cirka 167 miljoner euro. Koncernen har kontor i Finland, Sverige, Estland och Polen. Mer information på www.maintpartner.se.