Beröm för Maintpartners operativsystem vid externrevisioner

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Maintpartners operativsystem (MP Way), kompetens och expertis fick mycket positiv feedback i de årliga revisionerna. Även säkerhetsarbetet visade sig vara på en bra nivå.

Vid Maintpartner, har den höga nivån på drift och underhåll uppnåtts genom systematiskt arbete vilket verifieras av certifikaten ISO 9001, OHSAS 18001 och ISO 14001 för kvalitet, hälsa och säkerhet på arbetsplatsen och miljön.
Maintpartners anställda gör ett viktigt arbete varje dag - och ofta i en riskfylld miljö - för att hålla industrin igång och väl underhållen.

"Eftersom vi har nästan 1800 anställda och vi arbetar på etthundra verksamhetsställen har vi haft ett tydligt mål att standardisera arbetsmiljön. Standardisering förbättrar både säkerhets-, kvalitets- och miljöansvaret för vår egen verksamhet och den service vi ger till våra kunder", säger Laura Kauppinen, EVP Administration vid Maintpartner.

“Det är viktigt för oss att ständigt utveckla vårt arbete för säkerhet och miljö. Vi kommer att fortsätta med stora insatser för arbetarskyddet. Vi kommer också att än starkare lyfta fram våra miljöutvecklingsidéer i våra kunders anläggningar. I flera år har vi uppmuntrat våra anställda att göra förbättringsförslag genom att belöna dem konkret, bland annat”, säger Kauppinen.

Ytterligare information:
Saija Pottala, HSEQ Manager, Maintpartner Group
tel. +358 (0)43 820 0064, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Laura Kauppinen, Executive Vice President, Corporate Administration, Maintpartner Group
tel. +358 (0)45 264 6686, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.